BGRegistar.com

Ресторант Рони - бар и грил

bar i grill roni, roni bar i grill, висококачествени кетъринг услуги пазарджик, добър ресторант в пазарджик, доставка на вкусна храна за вкъщи пазарджик, доставка на вкусна храна за офиса пазарджик, заведения, лидер в организирането на специални събития, лидер в организирането на събития пазарджик, луксозен и уютен ресторант в пазарджик, предпочитана фирма за кетъринг в пазарджик, предпочитано заведение в пазарджик, препоръчан ресторант в пазарджик, препоръчана фирма за кетъринг в пазарджик, ресторант в пазарджик, ресторант в центъра на град пазарджик, ресторант за сватби, ресторант за сватби в пазарджик, ресторант за семейни тържества пазарджик, ресторант за семейно събиране пазарджик, ресторант рони, ресторант рони бар и грил, ресторанти, ресторанти в пазарджик, ресторанти за сватби, рони бар и грил, рони бар и грил театъра пазарджик, рони кетъринг пазарджик

Информация

Ресторант Рони - бар и грил

Рони Фууд ЕООД е българска компания, учредена през 1991 година със седалище град Пазарджик.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, утвърдила професионализма си в областта на ресторантьорството и общественото хранене в област Пазарджик.

 

Предлагайки своя двадесет и две годишен опит във всички форми, семейната фирма се е наложила, като лидер в  ресторантьорството, отдадена на своите клиенти.

 

Компанията извърша висококачествени кетъринг услуги и доставка на храна за вкъщи и офиса.

                           

Рони - Кетъринг - 0878103118.

 

Рони Бар и Грил – Театъра е заведение със собствен стил и доказано майсторска кухня, съчетаващо лукс и уют в едно. Предлага богат асортимент от традиционна българска и европейска кухня, вкусни специалитети, разнообразно меню, безупречно и бързо обслужване и достъпни цени.

 

Със своите сто и деветдесет места в стилната вътрешна зала и двете прекрасни летни градини, всеки повод - семейно събиране, сватба, абитуриентски бал, бизнес среща или друго събитие, ще се превърнат в незабравим празник и истинско удоволствие за всеки гост.

 

Ценителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.

 

Разнообразното меню съдържа ястия от българската кухня, свежи салати, предястия, вегетариански, рибни и месни специалитети, вкусно приготвени картофки, хапки и десерти, които ще задоволят и най - изтънчените вкусове.

 

Залог за неповторимия вкус на всяко ястие е използването само на пресни и качествени продукти.

 

В ресторант Рони - бар и грил се ценят истинските неща, традициите и вниманието към отделните детайли, с индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи.

 

Ресторант Рони - бар и грил предлагат богато разнообразно меню, включително и комбинирани с възможност от различни вариации.


Екипът, зает в ресторанта, не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.


Ресторант Рони - бар и грил, Пазарджик е едно от малкото заведения, които могат да се похвалят с подобно разнообразие и динамичност, защото всичко това е за Вас!


Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.


Заповядайте!

 

 

 

 

Контакти

Рони Фууд ЕООД

Пазарджик, ул. Цар Самуил 1 - театъра
0878425627, 0878103118