BGRegistar.com

Ресторант Рони - бар и грил

Информация

Ресторант Рони - бар и грил

 

Рони е българска компания, учредена през 1991 година със седалище град Пазарджик.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, утвърдила професиолнализма си в областта на ресторантьорството и общественото хранене в област Пазарджик.

 

Предлагайки своя осемнадесетгодишен опит във всички форми, семейната фирма се е наложила, като лидер в  ресторантьорството, отдадена на своите клиенти.

 

Рони е съдържател на едни от най - популярните и предочитани заведения, намиращи се в центъра на град Пазарджик. Извършва висококачествени кетъринг услуги и доставка на храна за вкъщи.

 

 

Рони - Кетъринг - 0878103118.

 

 

Рони управлява механа Трифон Зарезан и ресторант Рони - бар и грил, уютни заведение, предпочитани не само от гостите на града,  но и от любителите, готови да изпитат истинско удоволствие.

 

Рони Бар и Грил – Театъра е заведение със собствен стил и доказано майсторска кухня, съчетаващо лукс и уют в едно. Предлага богат асортимент от традиционна българска и европейска кухня, вкусни специалитети, разнообразно меню, безупречно и бързо обуслужване и достъпни цена.

 

Със своите сто и деветдесет месета в стилната вътрешна зала и двете прекрасни летни градини, всеки повод - семейно събиране, сватба, абитуриентски бал, бизнес среща или друго събитие, ще се превърнат в незабравим празник и истинско удоволствие за всеки гост.

 

Ценителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.

 

Разнообразното меню съдържа ястия от българската кухня, свежи салати, предястия, вегетариански, рибни и месни специалитети, вкуно приготвени картофки, хапки и десерти, които ще задоволят и най - изтънчените вкусове.

 

Залог за неповторимия вкус на всяко ястие е използването само на пресни и качествени продукти.

 

В ресторант Рони - бар и грил се ценят истинските неща, традициите и вниманието към отделните детайлите, с индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи.

 

Ресторант Рони - бар и грил предлагат богато разнообразно меню, включително и комбинирани с възможност от различни вариации.


Екипът, зает в ресторанта, не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.


Ресторант Рони - бар и грил, Пазардик е едно от малкото заведения, които могат да се похвалят с подобно разнообразие и динамичност, защото всичко това е за Вас!


Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.


Заповядайте!

 

Контакти

Ресторант Рони - бар и грил

Пазарджик, ул. Цар Самуил 1 - театъра
0878425627, 0878103118