BGRegistar.com

Ресторант Проя

Информация

Ресторант Проя - Драгалевци

Ресторант Проя Драгалевци

 

Първият от веригата ресторанти Проя отвори врати през 2002 год. в град София, за да посрещне своите гости и им предложи уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.

 

Ароматите на подбрани домашни гозби и златна сръбска скара са най - добрата реклама на заведението.

 

И до днес блюдо от кухнята не излиза без одобрението на Зоран, чиято кариера започва от престижния хотел Метропол в Белград.

 

Клиентите могат да похапнат и да се насладят на вкусната сръбска скара, свинските и телешки джоланчета, супите и млечното теленце, което е шедьовър.

 

Гретинираните чушки и спаначеното пюре с яйца са мантра за вегетерианците, туршията е по стара, тайна рецепта, тънките мезета са домашно пушени, а дюловата сръбска ракия може да изкуши дори и въздържателите.

 

В менюто присъстват  разнообразни ястия от сръбската кухня, така също и вкусни български специалитети.

 

Ценителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.

 

Залог за неповторим вкус на всяко от предлаганите ястия е използването единствено и само на пресни и качествени продукти.

 

Комфортът и удобството на гостите са гарантирани от уютната обстановка, разнообразието от вкусни гозби, в комбинация с добро и бързо обслужване.

 

Заповядайте, елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.

Ресторант Проя - Бояна

Ресторант Проя Бояна

 

За удобство на жителите и гостите на столицата отваря врати и вторият от веригата ресторанти Проя, ситуиран в кв. Бояна.

 

Интериорът е стилен, сервизът - безупречен, музиката - фонова или оркестър според желанието на компанията, клиентелата - дружелюбен микс от бохеми, интелектуалци, политици, спортисти и хора на изкуството.

 

Всяко от заведенията има собствен стил, с доказано майсторска кухня, професионално обслужване и главен готвач, който влага в ястията си своя личен почерк. 

 

Във верига ресторанти Проя се ценят истинските неща, традициите и вниманието към отделните детайлите, с индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи. Предлагат богато разнообразно меню, включително и комбинирани с възможност от различни вариации.

 

Ресторанти Проя, град София са едни от малкото заведения, които могат да се похвалят с подобно разнообразие и динамичност. Защото всичко това е в името на клиента.

 

Екипът, зает в ресторантите, не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.

 

Ресторанти Проя е мястото за Вашите романтични срещи, партита, коктейли, бизнес събирания, делови обеди и вечери, сватбени и семейни тържества.

 

Собствениците на ресторанти Проя - Сашка и Зоки вярват, че отношението към храната е отношение към живота, а клиентът е най - скъп гост. Заповядайте! 

Контакти

Ресторант Проя

София, кв. Драгалевци, ул. Захари Зограф 55
028689696, 029582797
0882689696, 0894488075, 0892676767