BGRegistar.com

РЕСТОРАНТ ПРОЯ

Информация

РЕСТОРАНТ ПРОЯ

Първият от веригата ресторанти Проя отваря врати през 2002 год. в град София, за да посрещне своите гости.

 

Ароматите на подбрани домашни гозби и златна сръбска скара са най - добрата реклама на заведението.

 

И до днес блюдо от кухнята не излиза без одобрението на Зоран, чиято кариера започва от престижния хотел Метропол в Белград.

 

Клиентите могат да похапнат и да се насладят на вкусната сръбска скара, свинските и телешки джоланчета, супите и млечното теленце, което е шедьовър.

 

Гретинираните чушки и спаначеното пюре с яйца са мантра за вегетерианците, туршията е по тайна рецепта, тънките мезета са домашно пушени, а дюловата сръбска ракия може да изкуши въздържателите.

 

В менюто присъстват както голямо разнообразие ястия от сръбската кухня, така също и специалитети от българската национална кухня.

 

Ценителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.

 

Залог за неповторим вкус на всяко от ястията е използването единствено и само на пресни и качествени продукти.

 

Комфорта и удобството на гостите са гарантирани от уютната обстановка, разнообразни и вкусни гозби, в комбинация с добро и бързо обслужване.

 

Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.

 

Интериорът е стилен, сервизът - безупречен, музиката - фонова или оркестър според желанието на компанията, клиентелата - дружелюбен микс от бохеми, интелектуалци, политици, спортисти и хора на изкуството.

 

Собствениците на ресторанти Проя - Сашка и Зоки вярват, че отношението към храната е отношение към живота, а клиентът е най - скъп гост. Заповядайте!

 

Контакти

РЕСТОРАНТ ПРОЯ

София, кв. Драгалевци, ул. Захари Зограф 55
028689696, 029582797
0882689696, 0894488075, 0892676767