BGRegistar.com

Български Регистри ООД

Информация

Информация

 Ако желаете тази реклама да бъде Ваша позвънете на тел.: 0988/86-62-18

 

.......................... е комфортнo и уютнo заведение в центъра на град Враца.


Разполага със закрита част от деветдесет места и е предпочитано място за обяд и вечеря, за среща с приятели, за семейни и фирмени тържества.


Заведението предлага ястия от националната кухня, вкусни специалитети и разнообразно меню.


Всеки делничен ден за обед се приготвят вкусни пресни супи, готвени ястия, десерти и домашен хляб.


Обслужването е на много високо ниво, предлагат се традиционни ястия, приготвени от изкусните майстор - готвачи.


Комфорта и удобството на гостите са гарантирани от уютната обстановка, разнообразните и вкусни гозби, в комбинация с добро и бързо обслужване.


Наслаждавайки се на разнообразни блюда, подбрана селекция от вина и други напитки, които ще Ви накарат да се отпуснете и прекарате незабравими мигове сред семейството и приятели.


Заповядайте в .............................., за да отдъхнете от забързаното ежедневие, да се насладите на истински кулинарни специалитети от българската кухня, да опитате традиционни специалитети.


За доброто настроение на гостите се грижи ди джей, предлагайки различни стилове музика, за всеки вкус.

 Заповядайте и се убедете сами !

 

 

...................... е една от най - добрите механи, където можете да прекарате една чудесна вечер в приятна и уютна обстановка. Предлага традиционни ястия и незабравими преживявания. 

 

Любителите на родната кухня, битовия стил и националния дух ще останат доволни от това което ще им предложи механата.

 

Ще се насладите на гозбите от българската национална кухня, отличните готвачи ще Ви предложат голямо разнообразие на специалитети.

 

Разполага със сто и двадест места на закрито и лятна градина със сто места и е подходящо място за провеждане на сватби, семейни тържества, коктейли, фирмени партита, балове и банкети.

 

Приятна музика, вкусни специалитети, голямо разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки, любезен персонал, професионално обслужване, на конкурентни цени.

 

За удобство на гостите на града, към механата съществува и хотелска част, която разполага с единадест малки и стандартни стаи, предоставящи конфорт и уют. Комплексът разполага със собствен охраняем паркинг.

 

Ако търсите спокойно, тихо и романтично място, за да отбележите свой личен или семеен празник ....................... е точното място.

 

Заповядайте и се уверете в това!

 

Контакти

Български Регистри ООД

Български Регистри ООД

Български Регистри ООД

Български Регистри ООД

Български Регистри ООД

Български Регистри ООД