BGRegistar.com

Ресторант Ко' Ши Ям

богато разнообразие от пресни сандвичи, вкусни пресни сандвичи пловдив, вкусни студени супи пловдив, добро заведение в центъра на пловдив, заведение за топли и студени супи пловдив, заведение с десерти от пресни продукти пловдив, заведение с промоция за ученици пловдив, заведение с разнообразни кафени напитки, заведение със свежи и пресни салати пловдив, ко ши ям, ко ши ям пловдив, подходящо заведение за групи в пловдив, подходящо заведение за хора с деца в пловдив, предпочитан ресторант в пловдив, предпочитано заведение в пловдив, препоръчан добър ресторант в пловдив, препоръчано заведение в града под тепетата, пресни зеленчукови сокове пловдив, ресторант в центъра на пловдив, ресторант ко ши ям пловдив, ресторант с богато меню в пловдив, ресторант с вегетариански сандвичи пловдив, свежи плодови сокове пловдив, свежи сандвичи и пица пловдив

Информация

Ко' Ши Ям е ново съвременно заведение в централната част на град Пловдив. Мястото е изключително подходящо за групи и хора с деца.

 

Уютно арт заведение, предпочитано не само от гостите на града, но и от любителите, готови да изпитат истинско удоволствие.

 

Заведение със собствен стил и доказано майсторска кухня, съчетаващо лукс и уют в едно. Предлага богат асортимент от вкусни специалитети, разнообразно меню, безупречно и бързо обуслужване и достъпни цена.

 

Ценителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.


Менюто на Ко' Ши Ям включва голямо разнообразие от свежи авторски сандвичи – над 20 вида, майсторски приготвени пици.

 

Предлагат се плодови и зеленчукови сокове, изобилстващи от витамини, свежи и разнообразни салати. Можете да опитате вкусни топли и студени супи.


Заведението предлага хамбургери, италианска кухня, вегетариански ястия.


Ко' Ши Ям провежда Промоция „Поръчай за голямото междучасие“ за учениците на град Пловдив. Стандартно промоцията се провежда през месец Септември с откриването на учебната година. Доставката на поръчаната храна е безплатна до училищния двор.


Обслужването на гостите на заведението е на високо професионално ниво. Обстановката в заведението е арт, уютна и подходяща за среща с приятели, почивка, вкусен обяд.

 

В ресторант Ко' Ши Ям се ценят истинските неща, традициите и вниманието към отделните детайлите, с индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи. Предлага богато разнообразно меню, включително и комбинирани с възможност от различни вариации.


Екипът, зает в ресторанта, не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.


Ресторант Ко' Ши Ям, Пловдив е едно от малкото заведения, които могат да се похвалят с подобно разнообразие и динамичност, защото всичко това е за Вас!


Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия и напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели. Заповядайте!


Ко' Ши Ям предлага доставка на храната до адрес след направена поръчка.


„Ко' Ши Ям - не е въпрос, а отговор!“

 

Контакти

КО' ШИ ЯМ

Пловдив, ул. Лейди Странгфорд 2
0886114678