BGRegistar.com

РЕСТОРАНТ - ГРАДИНА ТОПОЛИТЕ

Информация

РЕСТОРАНТ - ГРАДИНА ТОПОЛИТЕ

Ресторант - градина Тополите се намира в полите на Витоша на десет минути с кола от центъра на София, Симеоновско шосе №26.

 

Семплият и издържан стил на ресторанта е подходящ както за делови срещи, така и за спокоен обяд или вечеря, романтични срещи, изискани партита, сватби и семейни тържества. Вече петдесет година радва своите гости.            

 

Ресторант Тополите разполага със сто и четиридесет места в закритата си част и сто места в градината заобиколена от кипариси, големи тополи, зеленина и цветя. В градината има външно барбекю и кът за децата.

 

За удобство на клиентите ресторанта има паркинг.

 

Ресторантът предлага голямо разнообразие от храни и деликатеси, изтънчена селекция на вина и напитки, професионален сервиз и разнообразно оборудване.

 

При желание от Ваша страна ресторанта може да бъде подходящо празнично декориран, да бъде осигурен музикален фон за Вашия празник, като и професионална помощ на фотографи и оператори, дисководещи, музиканти и флористи.

 

Ресторант - градина Тополите разполага с екип от професионалисти с над двадесет годишен опит, които ще се погрижат да се наладите на разнообразието от вкусни специалитети. 

 

Тополите са асоциирани членове на Българската хотелиерско - ресторантьорска асоциация, Българска асоциация на сомелиерите и Атлантически клуб България.

 

Максимата на заведението е Качество, коректност и екологична храна.

 

Редовните клиенти притежават членски карти, правят се много промоции!

Контакти

РЕСТОРАНТ - ГРАДИНА ТОПОЛИТЕ

София, бул. Симеоновско шосе № 26
028621187
0879113574, 0878335866