BGRegistar.com

РЕСТОРАНТ ГЛОРИЯ МАР

Информация

ресторант глория мар софияРесторант Глория Мар София се намира в идеалния център на Столицата. Разположението му е в близост до всички важни обществени и държавни институции.


Капацитетът на салона е 100 места, на лятната градина: 50 места. Ресторантът разполага със собствен паркинг с шофьор, високоскоростен широколентов интернет достъп, скан, принтер и гардероб.

 


Менюто ястия е богато на вкусове и аромати – истинско кулинарно вдъхновение. Готвачите, заети в ресторантите, са утвърдени имена и са специализирали в Италия, Испания и САЩ.

 


Ястията се обновяват според сезона, предлагат се средиземноморска и европейска кухня, акцентът е върху рибните специалитети.

 


В менюто ще откриете вкусни ястия от екзотични морски дарове и черноморска риба до прясна паста, аржентински телешки стекове и много теадиционни български блюда.
Майстор сладкарите приготвят десерти, заслужаващи специално внимание.

 


Храната се приготвя по всички правила на висшата кулинария с внимателно подбрани и селектирани пресни и висококачествени продукти.

 


Винената листа, с която разполага и предлага Глория Мар, съдържа богата селекция от първокласни вина – български и чужди.

 


Глория Мар предлага услугите – кетъринг и организация на всички висоде събития.
Клиентите позлват осигурен безплатен транспорт от и до хотелите. Служителите на Глория Мар имат грижата да паркират Вашия автомобил.

 


Обслужването е на високо професионално ниво, с уважение и усмивка към всеки гост, което допълва високата класа на Глория Мар.

Работно време:

Понеделник - Петък: 08:00 - 02:00 часа


Събота - Неделя:  10:00 - 02:00 часа


Ресторант: 08:00 - 21:00 часа


БАР: 21:00 - 02:00 часа

 

 

„В ресторанти Глория Мар започва Вашето вълнуващо гурме пътешествие, насладете се!“

Контакти

РЕСТОРАНТ ГЛОРИЯ МАР

София, ул. Шипка 34
0890555111