BGRegistar.com

РЕСТОРАНТ ГЛОРИЯ МАР

Информация

ресторант глория мар софияРесторант Глория Мар София се намира в идеалния център на Столицата. Разположението му е в близост до всички важни обществени и държавни институции.


Капацитетът на салона е 100 места, на лятната градина: 50 места. Ресторантът разполага със собствен паркинг с шофьор, високоскоростен широколентов интернет достъп, скан, принтер и гардероб.

 


Менюто ястия е богато на вкусове и аромати – истинско кулинарно вдъхновение. Готвачите, заети в ресторантите, са утвърдени имена и са специализирали в Италия, Испания и САЩ.

 


Ястията се обновяват според сезона, предлагат се средиземноморска и европейска кухня, акцентът е върху рибните специалитети.

 


В менюто ще откриете вкусни ястия от екзотични морски дарове и черноморска риба до прясна паста, аржентински телешки стекове и много теадиционни български блюда.
Майстор сладкарите приготвят десерти, заслужаващи специално внимание.

 


Храната се приготвя по всички правила на висшата кулинария с внимателно подбрани и селектирани пресни и висококачествени продукти.

 


Винената листа, с която разполага и предлага Глория Мар, съдържа богата селекция от първокласни вина – български и чужди.

 


Глория Мар предлага услугите – кетъринг и организация на всички висоде събития.
Клиентите позлват осигурен безплатен транспорт от и до хотелите. Служителите на Глория Мар имат грижата да паркират Вашия автомобил.

 


Обслужването е на високо професионално ниво, с уважение и усмивка към всеки гост, което допълва високата класа на Глория Мар.

Работно време:

Понеделник - Петък: 08:00 - 02:00 часа


Събота - Неделя:  10:00 - 02:00 часа


Ресторант: 08:00 - 21:00 часа


БАР: 21:00 - 02:00 часа

 

 

„В ресторанти Глория Мар започва Вашето вълнуващо гурме пътешествие, насладете се!“

Контакти

ГЛОРИЯ МАР РЕСТОРАНТИ ООД

София, ул. Славянска 29
0890555111

ГЛОРИЯ МАР РЕСТОРАНТИ ООД

София, ул. Шипка 34
0890555111