BGRegistar.com

Ресторант Въча

Информация

Ресторант Въча Йоаким ГруевоРесторант Въча е едно прекрасно и уютно местенце за любителите на вкусната и разнообразна храна.


Намира се в село Йоаким Груево и отваря врати, за да посрещне своите гости и им предложи уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.


Ресторант Въча е заведение със собствен стил, доказано майсторска кухня, професионално обслужване и главен готвач, който влага в ястията си своя личен почерк. Ястията се приготвят от пресни продукти на място. Ресторантът се слави с небезизвестната си шкембе чорба.


Ресторант Въча предлага богат асортимент от традиционната българска кухня, вкусни специалитети, разнообразно меню, безупречно и бързо обуслужване и достъпни цена.


Ресторант Въча Йоаким ГруевоЦенителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.


Разнообразното меню съдържа ястия от българската кухня, свежи салати, предястия, вегетариански, рибни и месни специалитети, вкуно приготвени картофки, хапки и десерти, които ще задоволят и най - изтънчените вкусове. Разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.


Залог за неповторимия вкус на всяко ястие е използването само на пресни и качествени продукти.


Ресторант Въча Йоаким ГруевоВ ресторант Въча се ценят истинските неща, традициите и вниманието към отделните детайлите, с индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи.


Ресторант Въча предлагат богато разнообразно меню, включително и комбинирани с възможност от различни вариации.


Екипът, зает в ресторанта, не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.


Ресторант Въча Йоаким ГруевоРесторант Въча разполага с закрита част и лятна градина, подходящи за организиране на частни и фирмени партита, за провеждане на организирани мероприятия – семейни празници и чествания, сватби, абитуриентски балове и други.

 

Ресторант Въча, Йоаким Груево е едно от малкото заведения, които могат да се похвалят с подобно разнообразие и динамичност, защото всичко това е за Вас!


Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.


Заповядайте!

 

Работно време

Ресторант Въча, Йоаким Груево

 

работи всеки ден 

 

от 9.00 до 18.00 часа

 

Към настоящия момент Ресторант Въча извършва само доставка на храна за вкъщи, възползвайте се и се насладете на разнообразието от вкусно приготвени ястия! 

Контакти

СВЕТЛА АСЕНОВА ГЕОРГИЕВА

Йоаким Груево, ул. Първа 16
031482238