BGRegistar.com

Ресторант Въча

заведение в йоаким груево, най вкусната шкембе чорба, най добрата шкембе чорба, предпочитан ресторант в община стамболийски, препоръчан ресторант в йоаким груево, препоръчан ресторант в община стамболийски, препоръчан ресторант за балове община стамболийски, препоръчан ресторант за сватби община стамболийски, ресторант в йоаким груево, ресторант въча, ресторант въча йоаким груево, ресторант за абитуриентски балове йоаким груево, ресторант за сватби йоаким груево, ресторант за сватби на достъпни цени, ресторант за сватби община стамболийски, ресторант за тържества йоаким груево, ресторант за тържества община стамболийски, ресторант на достъпни цени в йоаким груево, ресторант с българска кухня йоаким груево, ресторант с вкусна кухня йоаким груево, ресторант с вкусна кухня община стамболийски, ресторант с жива музика йоаким груево, ресторант с жива музика на достъпни цени, ресторант с жива музика община стамболийски, ресторант с лятна градина йоаким груево, ресторант с традиционна кухня йоаким груево, ресторант с шкембе чорба йоаким груево, ресторант с шкембе чорба община стамболийски

Информация

Ресторант Въча е едно прекрасно и уютно местенце за любителите на вкусната и разнообразна храна.


Намира се в село Йоаким Груево и отваря врати, за да посрещне своите гости и им предложи уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.


Ресторант Въча е заведение със собствен стил, доказано майсторска кухня, професионално обслужване и главен готвач, който влага в ястията си своя личен почерк. Ястията се приготвят от пресни продукти на място. Ресторантът се слави с небезизвестната си шкембе чорба.


Ресторант Въча предлага богат асортимент от традиционната българска кухня, вкусни специалитети, разнообразно меню, безупречно и бързо обуслужване и достъпни цена.


Ценителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.


Разнообразното меню съдържа ястия от българската кухня, свежи салати, предястия, вегетариански, рибни и месни специалитети, вкуно приготвени картофки, хапки и десерти, които ще задоволят и най - изтънчените вкусове. Разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

 

Залог за неповторимия вкус на всяко ястие е използването само на пресни и качествени продукти.

 

Ресторант Въча - Йоаким Груево
В ресторант Въча се ценят истинските неща, традициите и вниманието към отделните детайлите, с индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи.


Ресторант Въча предлагат богато разнообразно меню, включително и комбинирани с възможност от различни вариации.


Екипът, зает в ресторанта, не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.

 

 

Ресторант Въча разполага с закрита част и лятна градина, подходящи за организиране на частни и фирмени партита, за провеждане на организирани мероприятия – семейни празници и чествания, сватби, абитуриентски балове и други.

 

Ресторант Въча, Йоаким Груево е едно от малкото заведения, които могат да се похвалят с подобно разнообразие и динамичност, защото всичко това е за Вас!


Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.


Заповядайте!

 

Работно време

 

Ресторант Въча - Йоаким Груево

 

работи всеки ден 

 

от 9.00 до 18.00 часа

 

Към настоящия момент Ресторант Въча извършва само доставка на храна за вкъщи, възползвайте се и се насладете на разнообразието от вкусно приготвени ястия! 

 

Контакти

Ресторант Въча

Йоаким Груево, ул. Първа 16
031482238