BGRegistar.com

Ресторант Виктория

заведение за кръщенета панагюрище, заведение за празници панагюрище, заведение за сватби панагюрище, заведение за фирмени партита панагюрище, заведение с вкусна храна панагюрище, предпочитано заведение в панагюрище, препоръчайте заведение в панагюрище, препоръчайте ресторант в панагюрище, препоръчан ресторант в панагюрище, препоръчано заведение в панагюрище, ресторант в центъра на панагюрище, ресторант виктория, ресторант виктория град пангюрище, ресторант виктория панагюрище, ресторант за абитуриентски бал панагюрище, ресторант за кръщенета панагюрище, ресторант за нова година панагюрище, ресторант за празници панагюрище, ресторант за рождени дни панагюрище, ресторант за сватби панагюрище, ресторант за фирмени партита панагюрище, ресторант с вкусна храна панагюрище, ресторанти в панагюрище, стилен ресторант в центъра на панагюрище, уютен ресторант панагюрище

Информация

Ресторант Виктория

Ресторант Виктория ПанагюрищеРесторант Виктория е едно прекрасно и уютно местенце за любителите на вкусната и разнообразна храна.

 

Намира се в центъра на град Пангюрище и отваря врати, за да посрещне своите гости и им предложи уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.

 

Ресторант Виктория е заведение със собствен стил и доказано майсторска кухня. Предлага богат асортимент от традиционна българска и европейска кухня, вкусни специалитети, разнообразно меню, безупречно и бързо обуслужване и достъпни цена.

 

Ценителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.

 

Разнообразното меню съдържа ястия от българската кухня, свежи салати, предястия, вегетариански, рибни и месни специалитети, вкуно приготвени картофки, хапки и десерти, които ще задоволят и най - изтънчените вкусове. Разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.

 

Залог за неповторимия вкус на всяко ястие е използването само на пресни и качествени продукти.

 

В ресторант Виктория се ценят истинските неща, традициите и вниманието към отделните детайлите, с индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи.

 

Ресторант Виктория предлагат богато разнообразно меню, включително и комбинирани с възможност от различни вариации.

 

Екипът, зает в ресторанта, не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.

 

Ресторант Виктория е на два етажа и разполага с около 200 места, подходящ за организиране на частни и фирмени партита, за провеждане на организирани мероприятия – семейни празници и чествания, сватби, абитуриентски балове и други.

 

Ресторант Виктория град Пангюрище е едно от малкото заведения, които могат да се похвалят с подобно разнообразие и динамичност, защото всичко това е за Вас!

 

Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.


Заповядайте!

 

Работното време

от 7.30 до 2.00 часа

  

Контакти

ХОТЕЛ-РЕСТОРАНТ ВИКТОРИЯ

Панагюрище, пл. 20-ти Април 2
0889909080