BGRegistar.com

РЕМОТЕХ ЕООД

Информация

РЕМОТЕХ ЕООД

Ремотех ЕООД е със седалище град София.

 

Бързо развиваща се фирма в областта на заваръчния инженеринг, ремонтно -възстановителните дейности, полиуретановите покрития и дистрибуцията на технически газове.

 

Ремотех ЕООД е основен дистрибутор на Линде Газ България ЕООД за град София - предлага всички видове технически газове.

 

Фирма Ремотех ЕООД е с над десет годишен опит в заваряването, наваряването и механичната обработка на черни и цветни метали.

 

Извършва ремонт и възстановяване на изделия от черни и цветни метали - турбини, валове, оси, метални конструкции - халета, поли - карбонатни навеси, врати, огради, метални изделия по проект на клиента - тръби, различни видове метални съоръжения и машини.

 

Фирмата  гарантира бързо и качествено изпълнение, използване на качествени материали, професионална ангажираност, не само до издаването на готовото изделие, но и след това.

 

Ремотех ЕООД предлага полиуретаново безшевно покритие с доказаното качество на Rhino Linings® - USA - пионер и световен лидер при шприцованите покрития.

 

Безшевните полиуретанови покрития на фирма Rhino Linings® USA са високо технологична разработка на еластична, полиуретанова, двукомпонентна система на покритие с доказани качества. 

Контакти

РЕМОТЕХ ЕООД

София, кв. Военна рампа, бул. Илиянци № 14
029310913
0888519707, 0898840333