BGRegistar.com

РЕМОНТ СЕРВИЗ ЕООД

Информация

РЕМОНТ СЕРВИЗ ЕООД

Ремонт - сервиз ЕООД е създаден през 1990 година със седалище град Карнобат, като първоприемник на ремонтен завод Болгар, основан през далечната 1946 годдина.

 

Ремонт Сервиз ЕООД е създаден с държавно имущество и работи в стопанската дейност към Министерството на Замеделието и Хранителната промишленост.

 

Занимава се с производство, възтановяване, основен и текущ ремонт на трактори, автомобили, селскостопанска и мелиоративна техника, резервни части, детайли, възли, агрегати, производство на селскостопанска продукция, стоки и услуги за населението, проектоконструкторска, инженерингова, маркетингова и внедрителска дейност, строително - монтажни и транспортни услуги, търговска дейност в страната и чужбина.

 

През годините на своето съществуване фирмата се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми, занимаваща се с ремонт на селскостопанска техника и производство на селскостопански машини.

 

Ремонт - сервиз Карнобат ЕООД предлага голямо разнообразие на резервни части, детайли и възли за селскостопански машини.

 

Обслужва клиенти на територията на цяла България.

 

Екип от висококвалифицирани специалисти, професионалисти с опит, работят в различните звена, като се грижат за коректното и бързо обслужване на клиентите.

 

Благодарение на конкурентните цени, които поддържа фирмата, има много клиенти от цялата страна.

 

Ремонт Сервиз ЕООД работи с над осемдесет доставчика на резервни части, стоки и материали.

 

Фирмената политика е съобразена с изискванията на съвременната търговия и ремонт на трактори. 

Контакти

РЕМОНТ СЕРВИЗ ЕООД

Карнобат, ул. Москва № 28
055922758
0889721781, 0888994207