BGRegistar.com

Ремко ООД

бертване на плоски и конусни дъна, изграждане на цехове и обособени площадки, изработка на нестандартно оборудване ушинци, изработка на резервни части ушинци, изработка на резервоари и съдове до 50 куб м, инсталации за фармацевтичната промишленост, инсталации за хранително вкусовата промишленост, монтаж на нестандартно оборудване ушинци, монтаж на орбитално заварени тръбопроводи, монтаж на резервни части ушинци, монтаж на цялостни инсталации за козметиката, неръждаеми съдове, неръждаеми тръбопроводи, неръждаемо оборудване, оборудване за пътностроителна техника, опит в производството на нестандартно оборудване, опит в ремонта на машини от неръждаема стомана, орбитално заваряване, проектиране, производител на орбитално заварени тръбопроводи, производство на инсталации за козметиката, производство на машини от неръждаема стомана, резервни части за фармацевтичната промишленост, резервни части и нестандартно оборудване, резервоар, ремко оод, ремко оод разград, ремко оод ушинци, ремонт на резервоари и съдове до 50 куб м, ремонт на цехове и обособени площадки, смесител, хомогенизатор

Информация

РЕМКО ООД

Ремко ООД - производството на машини и съоръжения

 

РЕМКО ООД е дружество, създадено след години натрупан опит в поддръжката на машини и съоръжения, както и изработване на резервни части за тях.

 

Дружеството е наследник на съществувалия повече от 50 години ремонтно-механичен цех на най-голямата за времето си компания за антибиотични продукти в България „Антибиотик“ АД, гр. Разград.

 

Към днешна дата ние имаме над 60 годишен опит в проектирането, конструирането и производството на машини и съоръжения от неръждаема стомана, нестандартно оборудване, орбитално заварени тръбопроводи и цялостни инсталации за фармацевтичната и хранително – вкусовата промишленост, парфюмерията и козметиката.

 

Високото качество на продуктите ни и спазването на договорените срокове се дължат на това, че фирмата разполага със собствена производствена база и високо квалифицирани специалисти. Те ще Ви помогнат за намиране на най-добрите за Вас решения.

 

Нашата мисия е да предоставяме креативни и професионални идеи. Голяма част от произведените от нас изделия са единични образци и са изработени на базата на конкретно задание от клиент.

 

Удовлетвореността на нашите клиенти е сериозен показател за качеството на нашата работа, а дълготрайното ни сътрудничество е доказателство за изграденото помежду ни доверие! 

 

Работим с водещи компании във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, парфюмерията и козметиката. 

 

Основни наши предимства са: 

 

  • Намирането на решения на нестандартни технически  и технологични проблеми. 
  • Усъвършенстване и модернизация на съществуващи машини и съоръжения.  
  • Проектиране, разработване и внедряване на конкретни технически задания.
  • Дизайнът и изпълнението на нашите продукти са съобразени с изискванията на GMP и международните стандарти. 

 

Вашите успехи са и наши успехи! Убедете се сами! 

 

Дейността ни е специализирана в проектиране, производство, монтаж и реновиране на различно технологично оборудване за фармацевтичната, козметичната и хранително-вкусовата промишленост.

 

За повече информация виж раздел "Продукти и услуги" или посетете нашия сайт: www.remco-bg.com

 

 

Контакти

Ремко ООД

Ушинци, община Разград
084895050