BGRegistar.com

Ремко ООД

изграждане на цехове и обособени площадки, изработка на нестандартно оборудване ушинци, изработка на резервни части ушинци, изработка на резервоари и съдове до 50 куб м, инсталации за фармацевтичната промишленост, инсталации за хранително вкусовата промишленост, монтаж на нестандартно оборудване ушинци, монтаж на орбитално заварени тръбопроводи, монтаж на резервни части ушинци, монтаж на цялостни инсталации за козметиката, оборудване за пътностроителна техника, опит в производството на нестандартно оборудване, опит в ремонта на машини от неръждаема стомана, производител на орбитално заварени тръбопроводи, производство на инсталации за козметиката, производство на машини от неръждаема стомана, резервни части за фармацевтичната промишленост, резервни части и нестандартно оборудване, ремко оод, ремко оод разград, ремко оод ушинци, ремонт на резервоари и съдове до 50 куб м, ремонт на цехове и обособени площадки

Информация

РЕМКО ООД

Ремко ООД - производството на машини и съоръжения

 

Фирма “РЕМКО” ООД е създадена на 01.12.2003год. и е пряк наследник на съществуващия в продължение на 50 години ремонтно-механичен цех за поддръжка на фармацевтичния завод в гр. Разград.

 

Към днешна дата ние съхраняваме над 60 годишен опит в производството и ремонта на машини и съоръжения от неръждаема стомана, нестандартно оборудване, орбитално заварени тръбопроводи и цялостни инсталации за фармацевтичната и хранително - вкусовата промишленост, парфюмерията и козметиката. 

 

Високото качество на продуктите ни и спазването на договорените срокове се осигуряват от собствена производствена база и високо квалифицирани специалисти. Те ще Ви помогнат за намиране на най-добрите за Вас решения.

 

Стремим се да предоставяме креативни и професионални идеи. Голяма част от произведените от нас изделия са единични образци и са изработени по индивидуално задание от клиента. 

 

Удовлетвореността на нашите клиенти е сериозен показател за качеството на нашата работа, а дълготрайното ни сътрудничество е доказателство за изграденото помежду ни доверие! 

 

Работим с водещи компании във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, парфюмерията и козметиката. 

 

Основни наши предимства са: 

 

  • Намирането на решения на нестандартни технически  и технологични проблеми. 
  • Усъвършенстване и модернизация на съществуващи машини и съоръжения.  
  • Проектиране, разработване и внедряване на конкретни технически задания.
  • Дизайнът и изпълнението на нашите продукти са съобразени с изискванията на GMP и международните стандарти. 

 

Вашите успехи са и наши успехи! Убедете се сами! 


Специализирани сме в извършване на следните видове дейности за фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост: 

 

  • Изработка и монтаж на резервни части и нестандартно оборудване . 
  • Монтажни дейности, касаещи изграждането или ремонта на цехове и обособени производствени площадки.
  • Монтаж на орбитално заварени тръбопроводи за чисти флуиди. 
  • Изработка или ремонт на резервоари и съдове до 50м3. 
  • Филтри или филтърни групи, позволяващи каскадно пречистване на флуиди и газове до 0,22μm. Индивидуалните филтри, позволяващи директен монтаж на тръбопроводи с диаметър до DN150.

 

 

Контакти

Ремко ООД

Ушинци, община Разград
084895050
084895323