BGRegistar.com

РЕМКО КОМЕРС ООД

Информация

РЕМКО КОМЕРС ООД

 

Ремко Комерс ООД е със седалище град София. Фирмата е с над петнадесетгодишен опит в областта на вноса и продажбата на часовници.

 

Разполага с магазини и сервиз за швейцарски, японски и други часовници. Тук се извършва гаранционен и следгаранционен сервиз на съвременни часовници и реставрация на стари часовници.

 

Ремко Комерс ООД е представител на Victorinox Swiss Army, Camel Active,Danish Design и Fila. Официален вносител на няколко висококачествените швейцарски марки часовници, между които Victorinox Swiss Army и Camel Active. Също така фирмата е вносител на дизайнерски френски часовници от марките Paco Rabanne и на италианските спортни часовници Fila.

 

Ремко Комерс ООД има добре развита дистрибуторската мрежа в София, Бургас, Варна и Добрич. В магазините на Ремко се продават часовници отмарките Swatch, Cortebert, Junghans, както и определени количества на Fortis, Eterna, Edox и Claude Bernard. Предлагат се и престижните японски часовници Seiko, Pulsar, Lorus и Orient.

 

Гаранционния и следгаранционен сервиз на часовници, внасяни от Ремко Комерс ООД, както и на други марки часовници, се осъществява в двата магазина, които се намират в град София на улица Солунска № 7 - 9.

 

В сервиза се извършва ремонт на всякакви видове механични, кварцови и кинетични часовници от високо квалифицирани майстори - часовникари с дългогодишен стаж и многобройни специализации в Швейцария и Япония.

 

Сервизът е приемник на единствения специализиран сервиз за швейцарски и японски часовници, създаден още през 1966 година.

 

Управителят на сервиза Войн Спасов е с над шестдесетгодишен опит в часовникарството, като е преминал специализации в Rolex, Cartier, Оmega, IWC, Longines, Doxa, Tissot, Certina, Sector и Seiko.

 

Ремко Комерс ООД предлага и висококачествени реставрирани часовници с гарантиран произход и гаранция. 

 

Работно време на магазин Ремко в София :

 

Понеделник - Петък - от 9:00 до 19:00 часа

Събота - от 10:00 до 18:00 часа

 

Контакти

РЕМКО КОМЕРС ООД

София, ул. Солунска № 7-9
029817338, 029813301
0884466832