BGRegistar.com

Ремай България

бетон отделители и запечатки, бетони и пластификатори, вносител на бетон оцветители и пластификатори, вносител на добавки за бетоновата индустрия, вносител на добавки за цветни бетони и мазилки, вносител на дозиращи системи за оцветяване, вносител на импрегнанти и фибровлакна, вносител на машини за производство на бетон, вносител на оксидни бои за бетоновата индустрия, вносител на оцветители за бетоновата индустрия, добавки и оксидни бои за бетоновата индустрия, машини и съоръжения за производство на бетон, нова генерация за оцветяване на бетони, оксидни бои и специални добавки за оцветяване, ремай българия всичко свързано с бетона, ремай българия димитровград, ремай българия оод, ремай българия софия, специални добавки за цветни бетони, специални добавки за цветни мазилки, суперпластификатори и отделители, течни оцветители и дозиращи системи за бетон

Информация

Ремай България

 

 

Ремай България ООД е фирма със седалище град София, ж.к. Люлин, ул. 705 № 1, / до тунела на Люлин /.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализизирана във внос и предлагане на българския пазар на всичко свързано с бетона.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Ремай България извършва внос на оксидни бои, специални добавки за цветни бетони и мазилки, пластификатори, суперпластификатори, бетон отделители, запечатки, импрегнанти, фибровлакна и технология за бетон.

 

Внася и предлага машини и съоръжения за производство на бетон.


Ремай България предлага течни оцветители и дозиращи системи за оцветяване на бетони. Това е нова генерация свързана с оцветяване на бетони, поредством коята се постига добро разпределение на цвета и добра цветна наситеност.

 

Посредством използването на течни оцветители се създава пъстър, равномерен и плътен ефект на бетоновите елементи.

 

Ремай България работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Компанията се е утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Контакти

РЕМАЙ БЪЛГАРИЯ

София, ж.к. Люлин, ул. 705 № 1, / до тунела на Люлин /
029250668
0888473973, 0887935488