BGRegistar.com

РЕКЛАМНА КЪЩА ДАНИ ВАЛЕНТИНО

Информация

РЕКЛАМНА КЪЩА ДАНИ ВАЛЕНТИНО

Рекламна къща Дани Валентино е основана през 1994 година със седалище град София.

 

Първоначално е ателие за ситопечат, работещо за различни рекламни агенции.

 

Развива своята дейност в областта на услугите. Занимава се с със ситопечат и с тампонен печат. Дани Валентино работи с висококачествени материали и голям професионализъм.

 

Дългогодишната работа в рекламния бранш, разнообразието от сувенири и материи, които рекламната къща е приела за брандиране, многото доволни клиенти, всичко това е спомогнало за утвърждаването и налаганетто на Дани Валентино на българския пазар.

 

Рекламна къща Дани Валентино притежаваме богат опит, рутина и вкус към нови предизвикателства. В своята работа използва изпитани през годините мастила и материали, без да обръща гръб на новите разработки. разполага със собствена печатна база и ателие за изработка на рекламни надписи от фолио. 

 

Дани Валентино изработва тампонен печат, ситопечат върху сувенири, фланелки, чадъри, метал, стъкло и керамика.

 

Поема монтажа на рекламни надписи върху автомобили, витрини, табели и други.

 

Изработва и многоцветни апликации от текстилно фолио - Флок върху шапки, фанелки, всички видове облекло и текстилни аксесоари.

 

Външна реклама - изработка на банери от винил, чрез пълноцветен дигитален печат.

 

Изработка на пълноцветно перфо фолио за витрини.

 

За клиенти, които нямат време или желание да обикалят в търсене на добрия рекламен носител - Дани Валентино работи в сътрудничество с многобройни вносители на сувенири и производители на облекло.

 

Можете да направите избора си по каталог, поръчка по телефон, факс, e-mail и да получите готово изделие, носещо Вашето лого и внушаващо престиж.

 

Контакти

РЕКЛАМНА КЪЩА ДАНИ ВАЛЕНТИНО

София, кв. Хладилника, ул. Иван Андонов 4 Б
029202425
0879425675, 0888877275, 0887332069