BGRegistar.com

РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ДАБЪЛ Т

Информация

РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ДАБЪЛ Т

Рекламна агенция Дабъл Т е със седалище град София, бул. Васил Левски 100 Б.

 

Развива своята дейност в областта на рекламата.

 

Рекламна агенция Дабъл Т се стреми да предложи на своите клиенти услуги с високо качество, индивидуални решения, корпоративна идентичност, външна реклама и цялостна маркетингова стратегия.

 

Да популяризира даден продукт, стока или дейността на своите клиенти, посредством маркетингови проучвания и анализ на пазара, като изготви бизнес модел или представяне цялостната визия на фирмата.

 

За изготвяне на бизнес модел агенцията изработва и предлага - печатна реклама, външна реклама, вътрешна реклама, интернет реклама, уеб дизайн, сувенирна реклама, дизайн и предпечат.

 

Рекламна агенция Дабъл Т се занимава с предпечатна подготовка, графичен дизайн, сканиране, дигитализация на предпечат, подготовка на файлове от данни за печат, изработване на илюстрации и текст, художествено оформление, ситопечат върху текстил, пластмаси и стъкло, метал и керамика, издателска и рекламна дейност, производство и търговия с рекламни материали, разработване на рекламни стратегии, корпоративен дизайн, фирмени знаци и марки.

 

 

 

Контакти

РЕКЛАМНА АГЕНЦИЯ ДАБЪЛ

София, бул. Васил Левски 100 Б/партер
029441807, 029430075