BGRegistar.com

РЕДКО ООД

Информация

РЕДКО ООД

Фирмата Редко ООД е основана през 1990 година със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областите производство и търговия със заваръчни машини и оборудване. Фирмата разполага с инженерингов отдел за автоматизация, които предлага проектиране и изработка на специализирани машини за конкретни технологични нужди.

 

През годините на своето съществуване, фирмата се е наложила на пазаря, като една от най - добрите в своя браш, конкурентна с доброто качесто на произвежданите изделя. Предпочитана и търсена от своите клиенти, утвърдила се като честен и коректен партньор. Клиенти на  Редко ООД са много български фирми от металообработващия сектор, вагоностроене, корабостроене и автосервизното обслужване, които и се доверяват, заради големия авторитет и висок професионализъм изграден през годините.

 

Партньори и доставчици на Фирма Редко са над четиридесет утвърдени световни производители в бранша.

 

Редко ООД се стреми непрекъснато да разширява и обновява диапазона на предлаганите изделия, ползвайки опита на водещи производители, за да бъде фирма, конкурентна на пазара.

 

Фирмата има изградена регионална структура за продажби и сервизно обслужване, с цел удобство и улеснение на клиентите.

 

От 2004 година във фирмата е въведена система за управление на качеството, за да се подобри работата на служителите и да се повиши качеството на предлаганите продукти и услуги. Редко ООД провежда редовно обучение на своите служители, с цел поддържане висока степен на технически умения и актуализиране компетентността за съвременните технологии.

Контакти

РЕДКО ООД

София, ж.к. Дружба 2, ул. Обиколна 7
029784448, 029736048, 029783217