BGRegistar.com

РДА СЕРВИЗ ЕООД - Услуги

Услуги

Монтаж


РДА Сервиз ЕООД предлага качествен монтаж, съобразен с инженерните изисквания на производителя и спецификата на обекта. При закупуване и монтиране от фирмата автоматични врати се предлага опция - удължена гаранция. При нужда се организира монтаж, демонтаж и преместване на съществуващи автоматични врати.


Сервиз


РДА Сервиз ЕООД предлага  бърз и  качествен сервиз не само в рамките на страната, независимо от вида и модела на вашите врати. Клиентите, сключили сервизни договори получават преференциални цени, опция за денонощна реакция и  експресно обслужване.

Основен плюс на сервиза на автоматични и стъклени врати е точната диагностика и големият обхват на сервизната мрежа. Фирмата сервизира успешно както най- новите, така и утвърдените по – стари продукти на пазара за автоматични врати и преградни стени.


РДА Сервиз ЕOOД е  основен сертифициран сервизен партньор на GEZE GmbH за България. В складовата база се поддържат оригинални резервни части на основните продукти на  GEZE, което спомага за бързото и качествено отремонтиране на продуктите им.


Профилактика


От дългогодишната си практика в РДА Сервиз знаят, че профилактиката е икономически оправдана и подобрява експлоатационния срок и качеството на работа на Вашите врати. По време на профилактиката на автоматичните врати се извършва основна диагностика на цялата врата и се подменят уплътнения, ремъци, ролки и други консумативи, което подобрява ефективността, удължава живота на Вашата врата и предотвратява  авариите вследствие на износени части. 


РДА Сервиз ЕООД препоръчва профилактиката на Вашите автоматични врати да се извършва съобразно натовареността на конкретната врата, и за тази цел фирмата предлагакомбинирани  договори  за сервиз с опция за различен брой годишни профилактики, както и експресно време за реакция при аварийни ситуации.

Контакти

РДА СЕРВИЗ ЕООД

София, ул. Хайдушко изворче № 9, жк. Славия
024900853
029534123