BGRegistar.com

РБК - МЦБ ЕООД

Информация

Информация

РБК - МЦБ ЕООД е българска компания със седалище град София.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, с богат опит, която още от основането си се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Развива дейност в областта на инженеринга.
Предоставяйки инженерингови услуги, РБК - МЦБ създава оптимални условия за успешно развитие на бизнеса на своите партньори.


Компанията реализира износ на машиностроителна продукция от водещи бългрски заводи в страните от Европейския съюз и Австралия.


Изнася за чуждестранния пазар следните продукти:

 

  • метални конструкции - за корабни кранове, ножични повдигачи, телескопични и падащи платформи за камиони, минни машини и съоръжения;
  • редуктори и лебедки - за корабни кранове и за други цели;
  • съоръжения за строителството, предназначени за кюбели за бетон, контейнери за отпадъци и други.


Посредством дейността си, РБК - МЦБ цели да се развива и наложи сред Европейските доставчици, като добре организирана и стабилна компания и разширявайки пазарния си дял, да помогне за възраждането на българското машиностроене.


Успехът на компанията се основава на способността да бъдат изградени и укрепени трайни връзки с клиентите, задоволявайки изцяло техните нужди. Изпълнявайки поетите ангажименти в уговорените срокове, РБК - МЦБ се стреми да удовлетворява изискванията на своите клиенти.


Компания е в състояние да предложи подходящи решения, отговарящи на индивидуалните изисквания, независимо от обема и сложността на работа.


РБК - МЦБ се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


РБК - МЦБ широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, РБК - МЦБ се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Компанията се представлява от г-н Марин Царибашев в качеството на Управител.

 

Контакти

РБК - МЦБ ЕООД

София, ул. Филип Станиславов 11-13
029433887