BGRegistar.com

РАПИД КБ ООД

Информация

РАПИД КБ ООД

РАПИД КБ ООД - Официален вносител на CLAAS за България.


Фирмата е основана през 1990 г. в гр. София като дружество с ограничена отговорност и е собственост на Георги Богоев и Пламен Богоев.

 

От своето създаване до днес фирмата е всепризнатият вносител номер едно на земеделска техника на българския пазар от водещи световни производители като КЛААС, АМАЦОНЕ, ФАРВИК, ЩРАУТМАН, РЕГЕНТ, КИСЛИНГ, ВАЛТЕРШАЙД и др. Тези си успехи фирмата дължи както на силния си и сплотен колектив, добре развитата си дистрибуторска мрежа в страната, отличното качество на внасяните машини, постоянната богата наличност от резервни части, така и на бързото и качествено гаранционно и извънгаранционно обслужване, в това число и над 3000 машини КЛААС.

 

Наред с това РАПИД КБ ООД заедно със своите дистрибутори предлага и широк диапазон от следпродажбени услуги за клиентите, включително и редовно обучение на технически специалисти за нуждите на поддръжката на внасяните машини и съоръжения.

 

Седалището на фирма РАПИД КБ ООД е в гр. София, където се намира и централният склад за резервни части за внасяните от фирмата машини и съоръжения за селското стопанство.

 
Освен редовно участие в панаири и изложения в страната, РАПИД КБ ООД провежда многобройни семинари в сътрудничество с висши учебни заведения и институти в областта на селското стопанство. Фирмата постоянно информира своите многобройни клиенти за новостите в техниката и технологиите чрез организиране на демонстрации у нас и посещения на такива в чужбина.

 

Екипът на фирмата е съставен от над 50 висококвалифицирани специалисти, занимаващи се с продажби, доставка на резервни части, сервиз, логистика, счетоводство, маркетинг и др. РАПИД КБ ООД разполага със собствени филиали и регионални складове в градовете Русе, Добрич и Стара Загора, както и с много дистрибутори и посредници на територията на цялата страна.

 

РАПИД КБ ООД има гъвкава организационна структура, която бързо се настройва според изискванията на пазара и привлича компетентни и амбициозни специалисти. Постоянно разширяващата се търговско-сервизна мрежа на РАПИД КБ ООД обхваща територията на цялата страна и представлява солидна база за настоящите и бъдещите успехи на фирмата на българския пазар.

 

ПАРТНЬОРИ

Наши партньори :

 

 

КОНТАКТИ

Централен офис:

Околовръстен път № 143

София 1407, п.к. 99 

Тел.: (02) 400-80-10
Факс: (02) 860-12-85
Резервни части:
(02) 400-80-21/22/40

email : rapid.office@rapidkb.com

www.claas.bg; www.rapidkb.com

 

Контакти

РАПИД КБ ООД

София, ул. Околовръстен път 143
024008010
028601285