BGRegistar.com

РАПАК АД

Информация

РАПАК АД

РАПАК АД е фирма със седалище град Шумен, Индустриален Парк, Зона 1.

 

Развива своята дейност в областта на производството.

 

Рапак е световен производител на системата за съхранение на течности Bag-in-Box.

 

Компанията разполага с производствени мощности в САЩ, Германия, Нова Зеландия, Тайланд и България.

 

Рапак принадлежи към холдинга ДС Смит, за който работят 22 000 служители по света.

 

Предприятието в България е сертифицирано по ISO 22000 и BRC / IOP .


РАПАК АД произвежда и предлага :


Торби от 1,5 л до 1100 л.


Кранчета, тапи, конектори.


Пълначни машини.


Торбите Bag-in-Box се използват в хранително - вкусовата промишленост за съхранение на вино, вода, олио за хранителни нужди, плодови и зеленчукови концентрати и пюрета, сиропи /концентрати за газирани напитки, млечни продукти, смеси за млечни шейкове /сладоледи от типа Soft Ice/, супи и много други.

 

Опаковките Bag-in-Box намират приложение също така при съхранението на нехранителни продукти - миещи препарати, продукти, служещи за поддръжка в автомобилната индустрия, медицински продукти, химични продукти, фито - санитарни продукти и много други.


Системата Bag-in-Box е съставена от гъвкава торба и от външна картонена опаковка. Торбата осигурява дълготрайното съхранение на продукта, а картонената кутия предпазва торбата от механични увреждания. Торбите могат да бъдат произвеждани от различни материали според вида на необходимата защита /кислород, светлина, UV лъчи/. С цел осигуряване на пълна стерилност торбите могат да бъдат подложени на облъчване с Гама - лъчение.

 

За да отговори на изискванията на крайния потребител, Рапак може да предложи различни системи за затваряне с или без конектор, кранове и други, които позволяват торбата да бъде напълнена в съответствие с хигиенните стандарти.

 

Контакти

РАПАК АД

Шумен, Индустриален Парк, Зона 1
054974123, 054974131
054860424