BGRegistar.com

РАМОНА ФЛОРИНГ

Информация

РАМОНА ФЛОРИНГ


Рамона Флоринг ЕООД е основана през 2007 година със седалище град Видин.

 

Дружеството е наследник на Рамона Инженеринг, създадена през 1997 година в град София и Ramona Coverall, фирма съществуваща от 1999 година в САЩ. И двете фирми са с богат опит, предлагащи професионални почистващи услуги.

 

Рамона Флооринг ЕООД е тясно специализирана в проектиране и полагане на саморазливни подови настилки на циментова основа, настилки от кварцов пясък, полиуретанови и епоксидни смоли.

 

Фирмата извършва ремонт и възстановяване на бетонни подове.

 

Изработва защитни подови покрития, ПВЦ настилки за силен трафик, мокети, ламинати и други.

 

Разполага с необходимата специална техника и квалифициран персонал за извършването на висококачествени услуги, включващи подготовка на основата и полагане на настилките.

 

Рамона Флооринг ЕООД издава писмена гаранция за подовите покрития и настилки.

 

Голям интерес предизвиква директното полиране на подове, при което огледалността и блясъкът на пода се получават от директното изтриване на повърхностния слой с твърди диамантени частици. Получената повърхност изисква минимална поддръжка, има добра издръжливост и дълготрайност и е напълно екологична.

 

Рамона Флооринг ЕООД предлага висококачествена Алуминиева и ПВЦ дограма, изработена и монтирана с високонадеждни професионални машини и инструменти. 

 

Рамона Флооринг ЕООД извършва професионално почистване на домове и офиси.

 

Офиси

гр.Видин


ул.Пазарска № 23

 

 

гр.Видин


ул. Екзарх Йосиф І № 23, вх. Е, ет. 1, ап. 2

 

Контакти

РАМОНА ФЛОРИНГ

Видин, ул. Пазарска № 23
0899881715, 0896600195, 0899881716