BGRegistar.com

РАЙС ООД

Информация

РАЙС ООД

Райс ООД е фирма със седалище град Русе.

 

Агенция за митническо обслужване и спедиция с над петнадесетгодишен опит на пазара в предлагането на цялостен пакет от услуги, с който затваря кръга от нуждите на своите клиенти - от вашата идея за внос или износ на стоки, пълната информация за всички необходими документи и сертификати за стоката, начина на доставка, вид и цени на транспорт до реализацията – спедиция и цялостно митническо обслужване.

 

Райс ООД предлага международна и вътрешна спедиция на цели и групажни пратки по всички релации. За целта фирмата има сключени договори с транспортни фирми и компании, за превоз по въздух, суша и вода. Екипът от квалифицирани специалисти ще ви консултира за най - лесния и удобен за Вас превоз.


Комплексно митническо обслужване, включващо - изготвяне на митнически документи, митническо представителствo, складиране, издаване на становища от МИ, консултации по всички митнически режими и процедури, преводи и легализация, всички видове застраховки, изготвяне и подаване на Интрастат декларации - статистическата дейност на вътрешно - общностната търговия със стоки между България и страни от ЕС изисква подаването на Интрастат декларации.

 

Ползвайки услугите на Райс ООД Вие получавате:

 

Необходимото внимание и пълноценно обслужване, което максимално да облекчи вашата работа.


Организиране на подходящия за вас транспорт, оформяне на митнически документи, представянето им пред митническите органи и всички дейности и процедури в тази област.


Получавате пълно обслужване - от вашата идея за внос или износ на стоки, пълната информация за всички необходими документи и сертификати за стоката, начина на доставка, вид и цени на транспорт до реализацията - спедиция и цялостно митническо обслужване.


Безплатна правна информация за митническите режими и процедури, необходима за осъществяване на вашите сделки, както и консултации за най - лесния и удобен за вас начин за транспортиране на стоките.


Бързо и качествено обслужване за цялата страна.

 

Преференциални цени за постоянни клиенти.

Контакти

РАЙС ООД

Русе, ул. Aлександровска № 1 Б, ет. 4
082871711
0889625545, 0884427661, 0882299404
082871711