BGRegistar.com

РАЙКОВ СЕРВИЗ OOД

Информация

РАЙКОВ СЕРВИЗ OOД

Райков сервиз ООД е българска компания, учредена през 2003 година със седалище Димитровград.

 

Основната дейност на фирмата е производство, ремонт и монтаж на бензиноколонки, газстанции, модулни бензиностанции и газстанции, оборудване на бензиностанции и газстанции, изграждане на промишлени и битови газови инсталации за пророден газ и пропан - бутан, гаранционна и следгаранционна поддръжка, търговия с пропан - бутан и метан.

 

Бензиноколонките са различни видове, съобразени с предпочитанията на клиентите и нормативните изисквания на законите.

 

За производството, ремонта  и оборудването на газстанциите дружеството има лиценз №48/2004 година.

 

Модулните бензиностанции и газстанции са няколко вида в зависимост от вида и размера на цистерната. Те се изработват по поръчка и за конкретните нужди на всеки клиент, като същевременно се спазват изискванията и законите.

 

Райков сервиз е производител на комбинирана колонка за светли горива и втечнени въглеводородни газове, регистриран под №4164 в регистъра на одобрените за използване типове средства за измерване.

 

Компанията се представлява от г-н Румен Райков Пеев в качеството на Управител.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти, професионалисти с опит, които извършват професионални монтажи на оборудване, оказват и компетентно съдействие по всички възникнали технически и ценови въпроси.

 

Райков сервиз поддържа добри контакти със своите клиенти, базиращи се на коректност, лоялност и високо качество на предлаганите услуги.

 

От основаването си до днес, Райков сервиз е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, стремейки се да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

Контакти

РАЙКОВ СЕРВИЗ

Димитровград, ул. Хан Аспарух 45
039160636
0888475355, 0888584244
039160636