BGRegistar.com

РАЙЗЕБЮРО СИТИ СЕНТЪР ООД

Информация

Туристическа агенция Райзебюро Сити Сентър е основана през 1997 година е и част от международната верига Lurfhansa City Center.


Разйзебюро Сити Сентър е специализирано дружество в областта на организирането на корпоративни пътувания и пътувания от частен характер.

 райзебюро сити сентър

 
Всички услуги, предлагани от дружеството, са на реномирани, сигурни и доказали се доставчици. По този начин на клиентите се предоставя качествена услуга  на най-високо ниво.


От 2008 година Райзебюро Сити Сентър ООД притежава Лиценз, допълнителен знак за качество на агенциите, специализирани в корпоративното обслужване в рамките на веригата Lufthansa City Center – Business Plus.


Лицензът Business Plus се притежава от общо 130 агенции в света.


Той е своеобразно доказателство за професионализъм в цялостния процес на обслужване – планиране, организиране и контрол на корпоративните пътувания.


Ценовите условия, предлагани от Туристическа агенция Разйзебюро Сити Сентър, са разумни и достъпни за всеки тип пътуване.


Екипът, зает във фирмата, се състои от висококвалифицирани специалисти, подхождащи с разбиране и индивидуално внимание към всеки клиент. Обслужването е на високо професионално ниво.

Контакти

РАЙЗЕБЮРО СИТИ СЕНТЪР ООД

София, ул. Капитан Андреев 29
029515262
029515907