BGRegistar.com

РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ЦЕНТРОВЕ FUN CITY

Информация

РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ЦЕНТРОВЕ FUN CITY

Развлекателни центрове FUN CITY, предлагат много забавление и игри.

 

FUN CITY разполага с детски зали с електронни игри и симулатори, боулинг зали, кафенета и барове.

 

Приоритет са клиентите, които са на първо място и трябва да бъдат задоволени техните най - изтънчените вкусове и капризи.


Ако искате да се отпуснете, да избягате от шума и напрежението в центъра на София, то Вашето решение е Кафе PRINCESS, което ще Ви предложи приятна музика, релаксираща обстановка, разнообразни коктейли, висококачествен марков алкохол, наргиле и различни специалитети.


През горещите летни вечери, може да намерите прохлада в столичния Бар THE COOL.


Турсият ресторант Никол разполага с осемдесет места и предлага комфорт и уют на своите гости. Екип от професионалисти ще Ви обслужи бързо и вежливо, ще Ви предложи разнообразие от турски ястия и специалитети.


А за най - малките гости ще се погрижат в детския кът, където има много забавления и игри, където вашето дете ще се чувства истински щастливо.


Детската игрална зала разполага с над седемдест симулатора, детски люлки, катерушки и много други забавни игри.


Боулин залата предлага шестнадест писти за боулинг, шест билярда, десет електронни дартса, флипер, шест джагита и кухня с разнообразни топли и студени предястия, салати и сандвичи.

 

Елате и се забавлявайте, заедно с вашите деца и цялото Ви семейство. Тук на едно място се предлагат забавления и игри за всеки. Заповядайте !

 

Контакти

РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ЦЕНТРОВЕ FUN CITY

София, кв. Младост 4, бул. Александър Малинов 77
028857081
0898487377, 0896167874