BGRegistar.com

Пърсиано ЕООД

Информация

Информация

Пърсиано ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с дейност насочена в областта на транспорта и спедицията.

 

Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, предоставяйки висококачествени услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС.


Пърсиано е специализирана транспортна компания, извършваща вътрешни и международни транспортни превози на стоки и товари на територията на страната и чужбина.

 

Разполага с добре организиран и поддържан автомобилен парк, с който осъществява вътрешен и международен транспорт, логистика и спедиция. Автопаркът на фирмата се състои от превозни средства, отговарящи на новите Европейски стандарти за извършване на международен превоз на товари.


Благодарние на богатия си опит в сферата на транспорта Пърсиано гарантира висококачествено професионално обслужване, съобразено с нужди и изисквания на своите клиенти. 

 

Философията, която транспортна компания следва през годините е не само привличане на повече клиенти в условията на конкуренция и пазарна икономика, но и улеснение за тях, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите за лоялност, коректност и взаимно доверие.


Пърсиано работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Стерми се да поддържа доброто си име на българския и международен пазар, предлагайки гъвкави решения, съобразени с желанията на клиентите, разумни цени, добро качество и изпълнение на поетите ангажименти.

 

Разполага с екип от квалифицирани специалисти, отлични професионалисти, с богат опит, предлагащи на своите клиенти, дългосрочно партньорство, основано на стабилност и коректност. Гарантирайки бързи и безпроблемни доставки на стоките и товарите, спазвайки уговорените срокове.


Чрез професионално отношение към своите клиенти и доставчици, поддържайки отлични партньорства, Пърсиано се наложи и утвърди, като лидер в транспортния бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан превозвач.


Фирмата се стреми да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, Пърсиано да се наложи като лидер в транспортния бранш. Радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Работи в услуга на своите клиенти, като спазва максимата, че: Най-добрата реклама за дейността е ДОВОЛНИЯТ КЛИЕНТ!

 

Пърсиано ЕООД - коректен и лоялен превозвач, Вашият доверен партньор!

Контакти

Пърсиано ЕООД

Видин, ул. Герго Божинов 2
0886629919, 0886844577