BGRegistar.com

ПЧЕЛАРСКИ ЦЕНТЪР - ЮЖЕН ЕООД

Информация

 пчеларски център южен стара загораПчеларски център – Южен е създаден преди 13 години. Оттогава до днес той функционира успешно на българския пазар.


Основните дейности на дружеството са производство и търговия с пчеларски инвентар и пчелни продукти.


На територията на град Стара Загора фирмата разполага с магазин и склад на едро, в които се предлага пълната гама инвентар, необходим за добрата пчелна практика.


Политиката на Пчеларски център – Южен е да поддържа достъпни цените на всички, предлагани стоки.


Компанията е представител на финландската фирма Paradaise Honey, производител на полистеролни кошери, разпечатващи машини и шнекове. Пълната гама кошери се поддържа на склад от Пчеларски център – Южен.


Фирмата е представител на австрийската фирма Beevital.


Дружеството разпространява препарата HIVE CLEAN за борба срещу вароатозата. Благодарение на този препарат хиляди пчелни семейства оцеляват и са жизнени.


Българското дружество е специализирано в пълното оборудване и поддържане на пчелини.

 

През годините е изпълнило няколко проекта по програма Сапард и още над 120 договора за доставка на кошери по 3-годишните програми за развитие на пчеларството в страната.


Фирмата е разработила и произвежда собствена линия защитно пчеларско облекло, което включва Була, Блузони, Ръкавици.


Булата и Блузоните се изработват от качествени български памучни платове, а ръкавиците се шият от естествена кожа. Защитното облекло се приема добре и извън пределите на България.


Фирмата произвежда ханеманови решетки за 10 и 12-рамкови кошери.


Пчеларски център - Южен развива производство на пчелни продукти и притежава над 10 години опит в областта.

Продукция

Продукцията се произвежда освен от собствените пчелини на Пчеларски център – Южен и от добива на 3280 пчелни семейства – пчелини на съмишленици на дружеството от Пчеларско дружество „Липа“, Стара Загора.


Фирмата практикува подвижно пчеларство като по този начин добива няколко вида пчелен мед – акациев, лавандулов, липов, слънчогледов и билков. Произвежда пчелно млечице, пчелен прашец и прополис.


Продукцията се реализира основно на дребно. Клиентите на фирмата са постоянни и дългогодишни. Пчеларски център – Южен предлага още един удобен и лесен начин за пазаруване чрез онлайн магазина си. Доставката на избраните продукти се извършва на територията на цялата страна.


От 2012 година дружеството разполага с цех за добив и разфасоване на пчелен мед. Цехът е оборудван с техника за центрофугиране, пакетират се дози от 28 грама до 25 килограма.


Складът и магазинът на фирмата разполагат с регистрация за продажба на пчелна храна, съгласно Закона за фуражите. Успешно се поддържа системата НАССР.


В склада си Пчеларски център – Южен поддържа над 520 пчеларски артикула.

Контакти

ПЧЕЛАРСКИ ЦЕНТЪР - ЮЖЕН ЕООД

Стара Загора, ул. Райна Кандева 66 А
042670211
0888945455, 0897960935, 0898755997