BGRegistar.com

ПФАНЕР БЪЛГАРИЯ ООД

Информация

ПФАНЕР БЪЛГАРИЯ ООД

Пфанер България ООД е фирма със седалище град София, ул. Димитър Хаджикоцев 7, вх.А, ет.1, ап.1.


Развива своята дейност в областта на търговията. Внася и предлага на българския пазар натурален сок, био сокове, безалкохолни напитки, Capri Sonne сокове, Олио от авокадо - Avocadoil.

 

В продължение на 150 години Пфанер е движена една философия, една марка и една цел - да произвежда и предлага благородни продукти - ценни дарове на природата. Посредством своите продукти фирмата се стреми да осигури добър вкус и радост, добро здраве и освежаване, както и голямо разнообразие в гамата на предлаганите натурални сокове, студени чайове и БИО продукти.

 

Пфанер работи за своите клиенти и техния здравословен начин на живот. Спазва дългогодишна традиция за иновации в своите палитри, предлагайки Pfanner ACE Rosso - една плодова база, съставена от червен портокал, ябълка, портокал, лимон и нар. А чистия сок от моркови му придава изискан хармоничен вкус. Една чаша от 200 мл. Pfanner ACE Rosso покрива 30% от минималната препоръчителна дневна доза от витамини А,С и Е. Любимата напитка в офиса, неизменна част от добра закуска и идеалната напитка за цялото семейство.

 

Pfanner Ябълка и Манго напомня по мирис, вкус и консистенция на местния, традиционен и екзотичен плодов свят. Насладете се на тази плодова игра на финна свежест и мека кадифена екзотика.

 

Pfanner Ананас и ­Кокос - е препоръчителен за тези, които обичат по - средиземноморската атмосфера. Използват се предимно плодове от Тайланд, Индонезия и Коста Рика, които са фино смесени с кокосова вода.

 

Pfanner Ябълка и Манго, Ананас и Кокос са висококачествени напитки за чисто удоволствие или приготвяне на страхотни коктейли.

 

Pfanner Мандарина - цитрусов микс със свежият вкус на мандарина, дооформен от портокал, грейпфрут и лайм.

 

Pfanner Малина има фин вкус на зрели, току - що набрани малини, с до 20% съдържание на плодове.

 

Pfanner Слива е фин сок от слива със сочен, плътен, сладко - тръпчив вкус. Тази висококачествена напитка с 25% плодово съдържание е чудесна алтернатива на екзотичните плодови.

 

Пълни със свежест и витамини Capri Sonne Ви предлагат максимално вкус и преживяване! Мултивитамин, Портокал, Ябълка, Супер кидс, Мистичен дракон и Червени плодове са плодовото вкусно приключение!
Без изкуствени подсладители.
Без изкуствени аромати.
Без изкуствени оцветители и консерванти.

 

ОЛИО ОТ АВОКАДО

Олиото от авокадо ще зарадва любителите на здравословното хранене. Авокадото се радва на все по-голяма популярност по света. Хората го консумират по най-различни начини, дали в сурово състояние, като крем за мазане или дори като сладолед.

 

В България сега пристига поредният специалитет от авокадо – това е авокадовото олио, което е характерно с бархетна структура, допълнена от наситено зелен цвят - така типична за самото авокадо. Олиото е много фино, но също така с концентриран вкус, тъй че в сравнение с другите масла са достатъчни няколко капки за постигане на перфектен резултат.


Благодарение на получаването му чрез студено пресоване, авокадовото олио, запазва всички ценни хранителни свойства, сред които по-специално принадлежат високото съдържание на природни антиоксиданти (витамин Е), които ни предпазват от свободните радикали. Чрез редовно добавяне на авокадово олио към нашата храна ще постигнем намаляване нивото на холестерола, тъй като то съдържа голямо количество Бета-Ситостерол, който предпазва от повишаване нивото на холестерола. Авокадовото олио също така оказва положително въздействие на кръвното налягане и дейността на сърцето.


Това олио е подходящо като суровина за приготвянето на топли и студени специалитети. В рамките на студената кухня авокадовото олио е идеален начин за овкусяване на зеленчуковите салати и за приготвянето на различни гарнитури или тартар сос.

 

Спектъра на приложението му в топлата кухня е още по-широк – подходящо е за пържене, готвене, задушаване и печене. Предимство на авокадовото олио пред останалите растителни мазнини е неговата висока точка на задименост. Мазнините на авокадовото олио започват да прегарят едва при температури над 250 °C. До посочената температура то запазва важните си хранителни свойства, не губи от качествата си, нито от вкуса си и най-важното, в него не се образуват проблемните транс мазнини.

 

Повече от мазнините в плода на авокадото са на базата на ненаситените мастни киселини, които в повечето случаи чувствително ни липсват. Имат противовъзпалителни въздействия, поддържат растежа на мускулите, предпазват сърцето и дори подобряват изхвърлянето на мазнините.

Контакти

ПФАНЕР БЪЛГАРИЯ ООД

София, ул. Димитър Хаджикоцев 7, вх.А, ет.1, ап.1
029634080, 028669081