BGRegistar.com

ПУЛС ГСА ЕООД

Информация

ПУЛС ГСА ЕООД

 

ПУЛС ГСА ЕООД е със седалище град Варна, ж.к. Бриз, ул. Илия Пенев, бл. 20, ет. 1, ап. 1.

 

Развива своята дейност в областта на строителството.

 

Занимава се с изграждане, доставка и монтаж на басейни, сауни, джакузита, парни бани, фонтани, хидроинсталации и електро инсталации.

 

В горещите летни дни, всички си мечтаят за прохладата, която носи морския бряг, но може би по - добрия вариант е изграждането на басейн във Вашия двор. Наистина това могат да си го позволят само собствениците на еднофамилни къщи.

 

Поради редица причини много от Вас, може би все още не са успели да намерият най - добрия вариант и да се сдобият с басейн, който ще Ви спаси от горещите дни през лятото. Ако търсите най - подходящия модел басейн в съответствие с Вашите предпочитания, можете да се доверите на фирма ПУЛС ГСА ЕООД, която ще Ви помогне.

 

ПУЛС ГСА ЕООД е специализирана фирма за оборудване и поддръжка на водни съоръжения. Предлага на своите клиенти цялостни решения при изграждането на басейни, водни атракциони, сауни и фонтани. Компанията следва и прилага високи технически и естетични стандарти, готова да изпълни и задоволи идеите и желанията на своите клиенти.

 

ПУЛС ГСА ЕООД извършва ремонт, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на обектите.

 

Извършва услуги по химизация с твърди и течни химикали. 

 


Предлага отстъпки на редовните си клиенти от пет до петнадесет % в зависимост от количеството на извършваната услуга.

 

При изграждане на нов обект отстъпката е до двадесет % взависимост от това какво и колко са извършените услуги и дейности.

 

 

Контакти

ПУЛС ГСА

Варна, ж.к. Бриз, ул. Илия Пенев, бл. 20, ет. 1,ап. 1
052322301, 052983390
0889999864, 0879322798, 0890999864, 0887370122