BGRegistar.com

ПРОФИЛ ООД

Информация

ПРОФИЛ ООД

ПРОФИЛ ООД е основана през 1994 година със седалище град Пловдив. Специализирана фирма, развиваща дейност в областта на търговия с тръби и тръбни системи, фасонни части, компоненти за инсталации и оборудване за водопроводни, газопроводни, канализационни, телекомуникационни мрежи, отоплителни и санитарни инсталации, помпи и помпени системи, машини и оборудване за заваряване на пластмасови изделия.

 

Официален представител и дистрибутор за България на водещи европейски фирми в този бранш. Избора на доказани европейски партньори, които се ползват с голямо доверие на световните пазари, са сред най - важните приоритети на компанията.

 

Профил ООД работи успешно с ВиК дружества, строителни организации и търговски фирми от цялата страна.

 

Фирмата гарантира на своите клиенти, високо качество на обслужване, бързина и точност на доставките, професионални технически консултации, големи складови наличности от предлаганите продукти.

 

Профил ООД разполага с екип от висококвалифицирани специалисти, отлични професионалисти с богат опит, притежаващи необходимите знания и умения за задоволяване на нужди и очаквания на клиентите и партньорите на дружеството.

 

Фирмата е сертифицирана в съответствие с изискванията на стандарта за качество ISO 9001 – 2008.

 

ПРОДУКТИ

ПРОФИЛ ООД предлага :

 

  • Тръби и тръбни системи
  • Фасонни части
  • Компоненти за инсталации и оборудване за водопроводни, газопроводни, канализационни, телекомуникационни мрежи, отоплителни и санитарни инсталации
  • Помпи и помпени системи
  • Машини и оборудване за заваряване на пластмасови изделия.

 

Контакти

ПРОФИЛ ООД

Пловдив, Пазарджишко шосе 6-ти км.
032964101, 032964107
0889030060
032964101