BGRegistar.com

ПРОФЕСИОНАЛ БГ ООД

Информация

ПРОФЕСИОНАЛ БГ ООД


Учебен център Професионал БГ е създаен през 2008 година след окрупняване на няколко различни по структура и организация учебни центрове и обединяването им в един общ стандарт на качествено организиране на курсове.


Центрове за професионално обучение и организиране на курсове Професионал ООД е образуван като обединение на група от над десет различни по своята структура и начин на работа обучаващи организации и авто - школи, организирани около своето желание за подобряване на предлаганите услуги за обучение и тренинги на работници и специалисти и придобиване на правоспособност за мотокаристи, кранисти и други специалности.

 

Учебеният план включва всички изисквания от Национална Агенция за Професионално Образование и Обучение и Държавната агенция за метрологичен и технически надзор за провеждане на курсове за мотокаристи, кранисти, машинисти на подвижни работни площадки и други.

 

Разполага с екип от виссоко квалифицирани преподаватели, възпитаници на едни от най - реномираните висши учебни заведения. Инструкторите по практически занятия и лекторите по теория са с дългогодишен стаж и опит в обучението на работници и специалисти.


Провежданите курсове за мотокаристи, кранисти и други специалности е само първата крачка при установяване на работни контакти с фирмите вазложителки. След придобиване на правоспособност се следи за всички необходими периодични инструктажи условия за здравословни и безопасни условия на труд, противопожарни изисквания и много други.


ПУЦ Професионал ООД има за цел да внедри нови стандарти при обучението и курсовете за правоспособност и да намали до минимум инцидентите с работници завършили курсове за мотокаристи, кранисти и други.

БАЗА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСОВЕТЕ

За провежданите курсове от ПУЦ Професионал ООД разполага с необходимото оборудване, мотокари, кранове, ПСМ и модерни кабинети за обучение на курсистите.


Базата, където се провеждат курсовете за правоспособност е съобразена с всички нормативни изисквания на Министерство на Образованието и навлизането на европейските изисквания за образование и обучение на работници и специалисти за придобиване на правоспособност за мотокаристи, строители в леката и тежка промишленост и други.

 

ПУЦ Професионал ООД в сътрудничество със своите партньори разполага с повече от 150 места за обучение в кабинетите и неограничен преподавателски ресурс. Кабинетите за обучение по теория са разположени в големите квартали на град София на удобни и комуникационни местоположения.


Производствената база за практически занятия е сертифицирана от Национална агенция за професионално образование и обучение. При организиране на курсове изискващи използването на тежка техника като - мотокаристи, електрокаристи, багеристи, кранисти и други ПУЦ Професионал ООД има сключени договорни отношения за сътрудничество и партньорство с редица водещи компании в България.


За курсовете учебеният център разполага с мотокар високоповдигач с надлъжно изнасяне на товара и височина на повдигане до 4.3 метра Toyota 3.5t Diesel. За провеждането на практически занятия и курсове за багеристи, фадромисти, машинисти на челен товарач и други Професионал ООД е закупил и комбиниран багер товарач JCB 3CX.

 

За други високо специализирани курсове на обучение наема техника от водещи компании в сферата на транспорта, строителството, логистика и други.

КУРСОВЕ

Учебен център Професионал БГ  - професионални курсове и обучение :

 

 • Курсове и обучение по Електробезопасност
 • Курс за мотокаристи, електрокаристи, автокранисти
 • Курсове за багеристи, фадромисти
 • Курсове за готвачи
 • Курс за охранители физическа охрана на обекти
 • Курсове за монтажници (инсталатори) на системи за сигурност, пожароизвестяване, пожарогасене, системи за дим и топлина и видеонаблюдение
 • Курс за водачи на МПС
 • АДР курс и обучение за превоз на опасен товар
 • Курсове за фризьор
 • Бизнес курс за ръководители Мениджъри и Лидери
 • Курсове по счетоводство на фирмата. Счетоводен курс
 • Курсове за комбаин
 • Курс за компютърна грамотност и работа с компютри
 • Строителни курсове УЦ София


Учебен център Професионал БГ провежда курсове в град София и цялата страна.

 

ПУЦ Професионал ООД  успешният избор в сферата на професионалното обучение !

 

Контакти

ПРОФЕСИОНАЛ БГ ООД

София, бул. Цариградско шосе 123
029744777
0885199140, 0882844777, 0879929870