BGRegistar.com

ПРОТО ЕООД

Информация

Информация

 

ПРОТО ЕООД е основана през 1990 година със седалище град Хасково, ул. Гюмурджина № 3.

 

Създадена като малка семейна фирма за плетене на трикотажни платове, която през 2003 г. разширява своята дейност.

 

Дружеството открива база за производството на готови и щампирани трикотажни платове. Развивайки се в годините, ПРОТО ЕООД се наложи и утвърди, като един от най-големите производители на трикотажни платове в България.

 

През 2007 година отваря врати напълно нова модернизирана база за апретурна обработка на трикотажната продукция в в град Ямбол.


Във фирмата работи екип от висококвалифицирани специалисти, с богат опит в производството на платове.


Към момента ПРОТО ЕООД разполага с модерно производствено оборудване с интегрирани системи за контрол на качеството на всички нива от производството.

 

Компанията предлага на пазара плетене, багрене и апретура, конфекциониране, готови платове и облекла, произведени по всички съвременни европейски технологични и екологични стандарти.


Посредством дейността си и високото качество на предлаганите продукти ПРОТО ЕООД е желан и предпочитан партньор.


Предлага съвременни, модерни и качествени трикотажни платове и изделия, отговарящи на нуждите и изискванията на клиентите.


Компанията осъществява сътрудничество с международни доставчици и клиенти. Демонстрира своите достижения с участие в регионални и международни форуми и панаири. Щандове на фирмата са присъствали на текстилни изложения в Букурещ, Белград, Истанбул и София.

 

През 2005 одина компанията затвори производствения си цикъл предлагайки на пазара готови трикотажни изделия, включващи дамско, мъжко и детско.

 

Асортимента от изделия включва бельо, тениски, рокли, поли, поло-шърти, дрехи за спорт и свободно време, пижами и спално бельо. Изделия се изготвят в собственото дизайнерско бюро на компанията.


ПРОТО ЕООД произвежда и изнася изделия за водещи фирми като Нансо Груп и Новита - Финландия, Уолт Дисни, АЛС и Планета Холивуд - Англия, Озирис, Ото и Фишер Германия, както и много други световни търговски вериги.

 

Контакти

ПРОТО ЕООД

Хасково, ул. Гюмурджина № 3
037102551, 048969500
048969500