BGRegistar.com

Протекс ООД - Протекс ООД

аутопсионни и диелектрически ръкавици бяла, вагини за ветеринарни цели, домакински и хирургически ръкавици бяла, еластични ленти, естествен и синтетичен каучук бяла, каучукови изделия град бяла, латексови ръкавици, маншони, плондери, препоръчан производител на изделия от каучук, производитвл на на латексови ръкавици бяла, производител на изделия от естестевен каучук бяла, производител на каучукови изделия, производител на маншони бяла, производител на презервативи бяла, производител на силиконова емулсия бяла, производител на силиконово масло бяла, производство на изделия от каучук, производство на каучукови изделия, протекс, протекс бяла, протекс град бяла, протекс оод, протекс оод град бяла, разнообразие от балони, разнообразие от биберони, разнообразие от домакински ръкавици , разнообразие от залъгалки, разнообразие от каучукови изделия, разнообразие от латексови ръкавици, разнообразие от плувни шапки, разнообразие от предпазители за пръсти, разнообразие от презервативи, разнообразие от работни ръкавици, разнообразие от технически ръкавици, разнообразие от хирургически ръкавици, силиконово масло и емулсия бяла, фирма производител на изделия от естествен каучук, фирма производител на изделия от каучук, химикали за каучуковата промишленост бяла

Протекс ООД

Протекс ООД е компания, наложила се с добро име, изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани, технически компетентни хора, квалифицирани специалисти с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди като коректен и предпочитан партньор.

 

Благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.


Стреми се да печели и утвърждава доверието на клиентите посредством предлаганото богатото продуктово разнообразие от каучукови изделия с най-доброто качество.


Политиката на компанията е да реагира адекватно на специфичните потребности на своите многобройни клиенти, посредством наличието на постоянни стокови наличности и навременни доставки.


Постоянното желание за развитие, производството и предлагането на богата гама висококачествени каучукови изделия са нещата, които правят Протекс ООД предпочитан партньор за работа.

 

Широко стъпила на пазара, компанията е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Дружеството се представлява от г-жа Светлана Максимова в качеството на Управител.

 

Контакти

Протекс ООД

Бяла, ул. Д-р Петко Инджов 7
081715650, 081773440
081773550