BGRegistar.com

Проел ООД

вносител на електронни компоненти и lcd дисплеи, ефективни решения за информационна сигурност, ефективни сертификационни курсове в софия, информационно обслужване по клиентски проекти, консултантски услуги и обучение за мениджъри, консултантски услуги и обучение за ръководители, консултантски услуги и сертифицирани обучения, пазарни проучвания и бизнес анализи софия, проектиране и разработка на lcd модули, проектиране и разработка на lcd панели, проел, проел оод софия, разработка на електронни компоненти, разработка на модули по поръчка от клиенти, разработки на специализирани ит приложения софия, разработки на специализирани ит системи софия, сертификационни курсове в областта на ит, сертификационни курсове за мениджъри софия, сертификационни курсове за ръководители софия, сертификационно обучение съобразно бизнес нуждите, технически консултации и ит решения, технически консултации и продуктово обучение

Информация

Информация

Проел ООД софия

 

Проел ООД е българска компания със седалище град София.


Създадена от професионалисти с опит, е утвърден и наложил се лидер на българския и международните пазари в областта на индустриални системи, електронни компоненти, разработки на специализирани ИТ системи и приложения, решения за информационна сигурност, консултантски услуги и обучение.


Дейността на компанията е ориентирана към работа по проекти.

 

Разполага с екип от компетентни, високо квалифицирани специалисти с дългогодишен професионален опит в областта на информационни технологии, електроника, индустриални системи, софтуерни решения и приложения, консултантски услуги и обучение.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Стабилно стъпила на българския пазар, Проел работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Поддържа бизнес контакти с фирми, доказани производители от цял свят.


Компанията се представлява от г-н Красимир Янев в качеството на Управител.

 

Обучение

Тъй като бизнесът се развива по-бързо от всякога: има повече задачи, повече проблеми, повече служители за обучение и развитие, но няма достатъчно време, капацитет или финансови ресурси. Ако сте готови да погледнете по нов начин на ситуацията, с помощта на Проел можете бързо, лесно и успешно да отговорите на новите предизвикателства.

 

Проел предлага консултантски услуги и обучение:

 

За ръководители
От уменията на ръководителите в една организация зависят в голяма степен успехите и развитието. Работата е трудна и отговорна. Те трябва да извършват едновременно много и различни дейности, както и да възприемат голямо количество информация. В допълнение на това техният успех зависи пряко от постиженията на управляваните от тях екипи. Всичко това често поставя много ръководители в сложни и отговорни ситуации. С поммощта на предоставените от Проел целеви програми, Вие като отговорни ръководители може да повишите и актуализирате уменията си, за да подкрепите и осигурите следващите успехи на своите екипи и организации.

 

За мениджъри
Мениджмънтът е ключова дейност в съвременния бизнес. Обученията за мениджъри на Проел са насочени към мениджъри от съответните нива в йерархията на организацията. Темите имат за цел да им помогнат да се развият необходимите компетенции за ефективно управление на техните екипи и успешно справяне с всички предизвикателства в работата.

 

Екипът на Проел се състои от опитни консултанти и специалисти за работа с клиенти в подкрепа на всеки аспект от изпълнението. Предлага консултантски услуги, с които ще подобрите вашите бизнес резултати.

 

Проел предлага различни сертификационни курсове за най-търсените и актуални сертификати в областта на бизнеса и ИТ.
Освен знанията и уменията наличието на сертификат, който ги удостоверява се цени от фирмите и организациите.

 

Проел осигурява необходимите технологии, платформи, възможности за интегриране и инструменти за електронно обучение, дистанционно обучение и смесени учебни програми, съобразени с вашите уникални бизнес нужди.

 

Проел предоставя консултантска и експертна поддръжка тогава, когато е необходимо, за да се гарантира Вашият успех!

 

Контакти

ДЕНТАЛНА КЛИНИКА "КОЦИЛКОВИ"

София, бул. Цариградско шосе 133 ет. 7, офис 735/6
029718490
029718489