BGRegistar.com

ПРОГРЕСС

Информация

ПРОГРЕСС

Адрес: София, бул. Александър Малинов 16, ет. 3 Тел: 0887 85 09 85 / 0888 77 76 92 / 02 927 00 27 Email: info@progressbg.eu URL: ПРОГРЕСС

ПРОГРЕСС АД е акционерно дружество създадено през 2005 г. Основната дейност на дружеството е проектиране и изграждане на модерни съвременни жилищни, търговски и административни сгради.
 
Фирмата излиза на българския пазар на недвижими имоти през 2005 година, залагайки преди всичко на качествено и луксозно изпълнение на жилищни сгради и комплекси от затворен тип.
 
Обръщаме особено внимание на качеството във всички фази на строителния процес – от проектиране, до довършителни работи и обзавеждане. В строителната дейност се използват само най- съвременните и качествени технологии и материали.
 
ПРОГРЕСС АД предлага на своите клиенти, цялостно изпълнение на довършителните работи - поставяне на паркетни и теракотни настилки, фаянс, боядисване и обзавеждане на кухни и бани. Отношенията и комуникацията с клиентите се основават на коректност, честност и отговорно поведение.
Предлагаме на клиентите си висококачествени продукти и услуги, които осигуряват по- висок стандарт на живот в здравословна и безопасна среда.
Нашата цел е трайно настаняване на фирмата на пазара на недвижими имоти на територията на гр. София, чрез изграждане на
обекти, които да са пример за качество, дизайн, комфорт и функционалност. Сградите са функционални, с изцяло завършени външни комуникации - електрозахранване, телефонизация, водопровод, канализация, оформена вертикална планировка и озеленяване, съгласно одобрените проекти.
 
Нашата философия: Ние не само градим, но гарантираме и поддържаме построеното от нас!
Нашата концепция: Оптимална организация, ръководство и контрол на строителния процес и високо качество на крайния продукт.
Нашето мото: "Финес в изпълнението, коректност в отношенията!"

Контакти

ПРОГРЕСС

София, бул. Александър Малинов 16, ет. 3
00887850985/0888777692/029270027