BGRegistar.com

Прима 89 ЕООД

Информация

Информация

Прима 89 ЕООД Пловдив

 

Прима 89 ЕООД е българска компания със седалище град Пловдив.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, търсен и сигурен партньор за работа.


Обхватът на дейност на дружеството е обособен в няколко направления, едно от които е търговска дейност.


Прима 89 е вносител на висококачествени термопанели от Европейския съюз. В представителството на компанията, клиентите могат да заявят необходимите им количества термопанел по точни размери, богата цветова гама, придружени от необходимите евро сертификати.


Прима 89 е официален представител на европейски фирми за покривни покрития – тип GERARD.


Друго направление в дейността на компанията е строителството на обекти от термопанели - халета, хладилни камери, търговски обекти и други със собствени монтажни бригади.


Предлага серийни модели и нестандартно проектиране и строителство на бунгала, фургони и еднофамилни къщи по американска технология.


Прима 89 се е наложила и утвърдила, като една от най-добрите фирми в изграждането на хладилни съоръжения.


Извършва саниране на съществуващи сгради с винилов САЙДИНГ - нетоксичен, негорим, устойчив на биологични и химични фактори, на удари и механични повреди. Не ръждясва, не се пука при резки температурни промени, не гние, не се лющи, не избледнява, не се нуждае от консервация. Изключително лесна поддръжка - измиване с вода. С течение годините домът ви изглежда, като нов.


Дружеството е сертифицирано по стандарт ISO 9001:2000.


Прима 89 се стерми да поддържа доброто си име на строителния пазар, предлагайки разумни цени, добро качество и изпълнение на проектите в срок.


Широко стъпила на пазара, радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


Предлага гъвкави решения, с гарнация за бърза, професионална реакция, съобразена с желанията на клиентите.

 

Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към своите клиенти, Прима 89 се е наложила като лидер в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.


Компанията се представлява от г-н Димитър Динков в качеството на Управител. 

Покривни системи

Покривни системи от Прима 89 ЕООД Пловдив

 

Прима 89 ЕООД предлага съвременни решения за вашия покрив, съобразени с типа обект, за който са предназначени, със стила и архитектурата на сградата и не на последно място с ценовия клас, в който желаете да се вмести вашата инвестиция.

 

Предлага богата гама от покривни продукти тип керемида с различни цветове, структура и размери. Поддържа в наличност и всички необходими аксесоари за техния монтаж.

 

Покривните системи GERARD RANGE, Англия - изработени от галванизирана стомана покрита с тънък слой цинк и алуминий, което гарантира продължителната им устойчевост на корозия, дори при морски условия. Повърхностният слой е от ситно натрошен естествен камък с добри снегозадържащи и снеготопящи свойства и заедно с това придава на покрива традиционна визия на естесвена керемида. Фирмата производител дава 50-годишна писмена гаранция.

 

Покривни системи тип ТЕТО - метални керемиди и профили, вълнообразни и трапецовидни и аксесоари, предварително формовани (пресовани) покривни листове, изготвени от горещо поцинкована стоманена ламарина с дебелина 0.50 мм. Профилните метални листове са с допълнителна обработка, осигуряваща защита от корозия, устойчивост на атмосферните влияния и естетичен външен вид. Покривните профили се произвеждат от същия тип материал и допълнителна обработка. Цветовата гама на металните керемиди и профили е по RAL.

 

Контакти

ПРИМА 89 ЕООД

Пловдив, ул. Елена 38
032511335
0888516421
032511335