BGRegistar.com

Прециз Инженеринг ЕООД

агенция за кадастрално заснемане варна, всички услуги по геодезия варна, геодезически услуги варна, геодезически услуги на разумни цени варна, геодезическо заснемане варна, геодезия варна, изготвяне на кадастрални карти варна, изготвяне на подробни устройствени планове варна, кадастрални услуги варна, компания с опит в област кадастър варна, наложила се фирма за регулации варна, препоръчана фирма за геодезически заснемания варна, препоръчана фирма за геодезия и картография варна, прециз инженеринг, прециз инженеринг варна, прециз инженеринг еоод, регулации варна, регулация на терени варна, смяна на статут на земеделски земи варна, специализирана фирма за кадастър варна, трасировка на терени варна, услуги по кадастър варна, фирма за геодезия варна, фирма за кадастър варна, фирма за цифрова фотогеомерия варна, фирма с опит в кадастъра варна, фирма с опит занимаваща се с регулации варна, фирма с опит занимаваща се с трасировки варна, цифрова фотогеомерия варна

Информация

 Прециз Инженеринг ЕООД Варна - геодезия и кадастър

 

Прециз Инженеринг ЕООД е фирма, основана през 1994 година със седалище град Варна.

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, чиято дейност е насочена в област Геодезия, Кадастър и Цифрова Фотограметрия.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 

Прециз Инженеринг ЕООД е компания, изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Извършила редица геодезически задачи, свързани с реализацията на най-различни проекти – тахиметрични снимки, вертикални планировки, трасиране на сгради и имоти, заснемане на сгради и съоръжения за попълване в кадастъра.


Изработва:

 

  • схеми за самостоятелни обекти – етажна собственост
  • кадастрални планове
  • услуги по смяна на статут на земеделски земи и други

 

Разполага с високоточна геодезическа апаратура, собствен транспорт с висока проходимост, подходящ за дейността софтуер и екип от добре обучени амбициозни специалисти – геодезисти и проектанти.

 

Държи на коректност и бързо обслужване, предоставяйки услуги на разумни цени с високо качество, гарантирани от съвременната техника, с която разполага.

 

На клиентите си дружеството предлага безплатни консултации.

 

Прециз Инженеринг ЕООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Утвърдила и наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.

 

Компанията се представлява от д-р инж. Димитър Игнатов Петров в качеството на Управител.

 

 

 

 

Контакти

ПРЕЦИЗ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД

Варна, ул. Акация 4, ет. 2, офис 1
0887928412, 0893672511
052460141