BGRegistar.com

Прециз АЛ Енерджи ЕООД

Информация

Информация

Прециз АЛ Енерджи ЕООД е българска компания учредена 2009 г. със седалище град Русе.

 

Приемник на Прециз АЛ ЕООД, основана 1994 г. с предмет на дейност проектиране, производство и монтаж на цялостни фасадни решение.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, занимаваща се с проектиране, производство и монтаж на стъклени окачени фасади, стенни обшивки, прозорци и врати, слънцезащитни системи, офисни преградни стени, парапети и козирки.


От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, наложила и утвърдила се, като един от главните изпълнители на окачени фасади в България.

 

За добрата и прецизна работа, компанията е наградена от Камарата на Строителите в България.


Централният офис, производствените цехове и складове се намират в град Русе, ул. Тракция № 6.


Стабилно стъпила на българския пазар, Прециз АЛ Енерджи се разраства, инвестира в техника, подобрява производствения процес и увеличава капацитета на работа.


Фирмата работи професионално и коректно със своите партньори.


Основни приоритети в дейността на Прециз АЛ Енерджи са използване на необходимата техника и материали за прецизно изпълнение на технологичните етапи на работния процес.

 

Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Благодарение на опита на екипа, модерното производство и софтуерните решения, Прециз АЛ Енерджи гарантира изпълнение на проектите в уговорените срокове.

 

Някои от най-престижни проекти на компанията са: Бизнес Парк София, Варна и Русе, Летище София Терминал 2, Европейски Търговски Център София и The MALL, Мегапарк Соравия София, Д банк София, Експо фаза III и IV, Реновация на Резиденция Бояна, Техпарк София, Спортна зала Русе, Пипера Тауър Букурещ, Скай Тауър Букурещ.

 

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори, Прециз АЛ Енерджи е сред водещите компании на българския пазар.

 

Предпочитан изпълнител на фасадните работи за повечето чуждестранни инвеститорски компании. Някои от основните клиенти на компанията са местни държавни и общински институции, както и STRABAG AG, SORAVIA GROUP Austria, Billfinger&Berger Germany, Carrefour France, Plan&Bau Austria, Lindner Fassaden Ger-many, GiG Austria, DEMOCO NV, INTERBUILD NV, VANDERSTRAETEN NV и други. Освен в България Прециз АЛ Енерджи изпълнява поръчки и в Германия, Белгия, Франция, Гърция, Румъния, Македония, Испания, Израел.


Прецизност, високо качество. лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията.


Дружеството се представлява от г- н Галимир Павлов в качеството на Управител.

 

Контакти

ПРЕЦИЗ АЛ ЕНЕРДЖИ ЕООД

Русе, ул. Тракция 6
082810709
082810700