BGRegistar.com

ПРЕЗЕНТА OOД

Информация

ПРЕЗЕНТА OOД

 

ПРЕЗЕНТА OOД е основана през 1993 година със седалище град Добрич, ж.к. Добротица, бл. 14, вх.В.

 

Презента е компютърна фирма насочена към разработване на софтуер.

 

От създаването си до днес компанията е основен софтуерен разработчик на счетоводни и Интернет приложения за Apple Macintosh компютри.

 

 

Бизнес насоката на компанията е в изпълнение на софтуерни проекти по - поръчка на клиенти.

 

Презента притежава опитен колектив от разработчици способни да се справят със специфични софтуерни задачи.


Презента има опит в разработката на софтуерни решения в областта на мрежовите комуникации, продукти ориентирани към бази от дани, специфични задачи свързани с Macintosh или Windows операционните системи, мултимедиини решения и Web дизайн.

 

Ако желаете качествен и завършен софтуерен продукт с пълна поддръжка, Презента ще приеме вашето предложение с готовност.

 

ПРОДУКТИ

ПРЕЗЕНТА OOД предлага :

 

Презента КларК - счетоводство, складово стопанство, разплащания банки, каса, валутни операции. Този продукт е единственият по рода си създаван в България за Macintosh компютри. А версията за Windows се радва на все по - голям интерес.

 

Експедиция - система за автоматизиране на разносната търговия. С тази програма ще можете лесно да организите разносната дейност ползвайки функциите и справките за изпълнение на заявки, курсове, пласьори, каса, дебитори, фактури. Продуктът е напълно интегриран със счетоводния модул на Презента КларК.

 

iGetter за Mac и Windows - Незаменим помощник при изтегляне на файлове от Интернет. Представен е в Интернет през Април 2001 година и е достъпен за изтегляне от сайта на фирмата.

 

Контакти

ПРЕЗЕНТА OOД

Добрич, ж.к. Добротица, бл. 14, вх.В
058600012, 058604151
058603464