BGRegistar.com

ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ ОРХИДЕЯ - 94

Информация

ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ ОРХИДЕЯ - 94

Орхидея - 94 ЕООД е основана през 1994 година със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на услугите.

 

Специализирана преводаческа агенция, която работи с компании, институции и физически лица и предлага пълно обслужване в областта на писмените и устни преводи.

 

Благодарение на своя професионален стил на работа и високото качество на предлаганита услуги, Орхидея - 94 се е наложила и утвърдила, като една от водещите преводачески агенции в България, търсена и предпочитана като лоялен и коректен партньор, работещ в пълно съответствие с изискванията на клиента.

 

Чрез своята перфектната организация, стриктна работа и богат опит, Орхидея - 94 гарантира точност и бързина при изпълнение на преводаческите услуги.

 

Агенцията предлага на своите клиенти и допълнителни услуги в областта на езиковото обучение и организирането на мероприятия.

 

Големият брой професионални преводачи позволяват на Орхидея - 94 да осигури специализирани преводи във всички основни браншове и от/на всички езици.

 

Изпълнението на преводите се извършва в съответствие с утвърдени процедури, организира се и се ръководи от висококвалифициран екип, който гарантира техническа и лингвистична коректност на превода, както и стриктно спазване на договорените с клиентите условия и срокове.

 

Орхидея - 94  е вашият сигурен и коректен партньор за преводи ! 

Контакти

ПРЕВОДАЧЕСКА АГЕНЦИЯ ОРХИДЕЯ 94

София, ул. Три Уши № 6 A, ет. 4, офис 16 - 17 A
029810599