BGRegistar.com

ПРАЙС КОНСУЛТ ООД

Информация

Прайс Консулт ООДПрайс Консулт ООД е фирма, развиваща своята дейност в сферата на консултантските услуги, експертните оценки на недвижими имоти.


Фирмата е сертифицирана за извършване на предлаганите услуги, както и за покупко-продажба на недвижими имоти.


Част от оценките, които извършва Прайс Консулт, са: Оценки на Ипотечни кредити, Оценки за продажба на активи, Оценки за счетоводни нужди и много други.


Екипът, зает във фирмата се състои от добре подготвени, амбициозни и квалифицирани млади специалисти, предлагащи на клиентите на фирмата, задълбочен, прецизно подготвен и подробен анализ на пазара на Недвижими имоти в страната.


Прайс Консулт ООД предоставя консултации и извършване на сертифицирани пазарни оценки на движимо и недвижимо имущество, търговски предприятия и вземания, земеделски земи, трайни насаждения, посредничество при покупко-продажби на недвижими имоти.


Компанията работи със сключени договори за съвместна дейност с редица банкови институции, като работи в полза на клиента при закупуване на имот с жилищен кредит.


Предлаганите услуги са изготвяне на Експертни оценки, Изпълнение на Геодезични проекти, Продажба на недвижими имоти.


Услугите, които предлага и реализира Прайс Консулт, са експедетивни, коректни и с индивидуален подход към всеки клиент.

Предимства на Прайс Консулт ООД

Професионализъм


Фирмата предлага услуги на най-високо професионално ниво. Обръщайки се към компанията, Вие можете да бъдете сигурни, че ще получите продукт с най-високо качество.


Експерти с богат опит


Работещите специалисти към компанията са професионалисти с отлична квалификация и богат опит. За да поддържат високо ниво на знания, те участват в специализираните семинари, организирани от професионалните организации в страната.


Кратки срокове


Богатият опит, голям брой експерти в различни области, създадената мрежа от оценители и брокери, покриваща цялата страна, ни позволява да работим в кратки срокове, които стриктно спазваме.


Гъвкава ценова политика


Клиентите могат да разчитат на гъвкава ценова политика с възможност за разсрочено плащане. Ако сте във временно финансово затруднение, можете да получите ориентировъчна експресна оценка или консултация.


Безпристрастност


Размерът на възнаграждението не зависи от стойността на оценяваното имущество, а единствено от сложността на задачата.


Конфиденциалност


Всяка разменена информация между служител на фирмата и клиента при изпълнение на оценките е от конфиденциален характер и ще бъде съхранена като такава, както по време на изпълнение на задачата, така и след завършването й.


Широкообхватна дейност


Гаранция за извършената работа

Контакти

ПРАЙС КОНСУЛТ ООД

София, жк. Слатина, бл.31Б, вх.Б
0898925959