BGRegistar.com

ПРАЙМ ПРОПЪРТИ ООД

Информация

ПРАЙМ ПРОПЪРТИ ООД

 

Прайм Пропърти ООД е агенция за недвижими имоти със седалище град София, бул. Осми Декември 1.

 

Агенцията посредничи при сделки с недвижими имоти за покупко - продажба, предлага консултации и съдействие при получаване на жилищни кредити.

 

Прайм Пропърти ООД - посредничество и услуги :


Консултира продавача, за да може да определи реалната пазарна цена на предлагания имот към дадения момент и актуализирането й във времето спрямо обстановката на пазара за недвижими имоти.


Осъществява маркетингова и рекламна стратегия по предлагането на имота с цел максимално бързото намиране на клиенти за предлагания имот и максимално доброто му реализиране.


Служителите на агенцията изискват пълен набор документи от продавача.


Защитава интересите на своите клиенти като осигурява необходимата юридическа и консултантска помощ до деня на нотариалното прехвърляне на имота и получаване на пълната стойност на продадения имот.


Агентите провеждат огледи на имота с потенциални купувачи, предварително информирани за качествата, особеностите и предимствата на Вашия имот.


Пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, като по този начин клиента може да коригира параметрите на офертата си, така че тя да бъде конкурентноспособна на този пазар.


Офертата за предлагания от клиента имот се подава в офисите на агенцията.

 

 

Прайм Пропърти ООД - посредничество при покупка на недвижими имоти :

 


Поучване на пазара за недвижими имоти към момента по зададени от купувача критерии, за да могат да бъдат удовлетворени напълно неговите изисквания.


Съветва и подпомага клиента при избора на имот.


Подготвя пълния набор от документи за собственост на съответния имот и осъществява проверка за наличие на евентуални тежести - ипотеки, възбрани и други.


Оказва юридическа и консултантска помощ до деня на нотариално прехвърляне и получаване на нотариалния акт за новозакупения имот.


Агенцията се стремим да дава пълна информация за моментното състояние на пазара за недвижими имоти, като по този начин клиента може да коригирате параметрите на своето търсене, така че да получи най - доброто от пазара.

 

 

Прайм Пропърти ООД - предлага проекти - ново строителство :

 


В резултат от сътрудничество на агенцията с български и чуждестранни банки, строителни предприемачи и инвеститори, предлага консултиране по проекти ново строителство, посредничество при закупуване на недвижими имоти и осигуряване на банкови кредити за покупка на имот.

 

 

Прайм Пропърти ООД - консултации и съдействие за жилищни кредити :

 

 

В офисите на агенцията ще получите компетентен съвет и съдействие при кандидатстване за кредити за закупуване на жилище.

Ще бъдете насочим към кредитна институция, чиито условия на кредитиране са подходящи за Вас.

 

 

Контакти

ПРАЙМ ПРОПЪРТИ ООД

София, бул. Осми Декември 1
029744331
0897883401
029744330