BGRegistar.com

ПРАЙД П.С. ООД

Информация

ПРАЙД П.С. ООД

Прайд П.С. ООД е със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на рекламата.

 

Прайд П.С. ООД е рекламна агенция, специализирана във външната реклама, за налагане и утвърждаване на имиджова и продуктова реклама в градска среда.

 

Агенцията притежава и предлага подходящи индивидуални локации, в зависимост от изискванията на своите клиенти, намираши се на най - възловите места във всички големи градове на страната.

 

Прайд П.С. ООД се занимава с проектиране и узаконяване, а също така контролира и производството на рекламните съоръжения.

 

Предлага абонаментна поддръжка за целия срок на експлоатация им.

 

Екипа от висококвалифицирани специалисти на агенцията, работи на рекламния пазар, вече над десет години и се е наложил като един от най - добрите в бранша.

 

Прайд П.С. ООД се е утвърдил, като професионален, компетентен и коректен партньор както за българските, така също и за чуждестранните клиенти и рекламни агенции.

 

Агенцията е член на Национална Асоциация за Външна Реклама.

 

 Екипът на агенцията работи в областта на външната реклама, заемаща надпокривна реклама, калкани, предлагайки нестандартни креативни решения.

 

Разполага с много, различни рекламни площи, извършва проектиране, узаконяване и реализация според изискванията и нуждите на своите клиенти.

Контакти

ПРАЙД П.С. ООД

София, бул. Цариградско шосе, бл.112, вх. Б, ет.3
028738562
0878454296, 0878661304