BGRegistar.com

Порше БГ ЕООД

внос и продажба на автомобили ауди, вносител на леки автомобили volkswagen, вносител на леки автомобили ауди за българия, вносител на леки автомобили фолксваген за българия, вносител на лекотоварни автомобили volkswagen, дилър на porsche софия, дилър на ауди и фолксваген софия, оторизиран дилър на ауди за българия, оторизиран дилър на фолксваген за българия, официален вносител на фолксваген за българия, порше бг, порше бг вашият партньор, порше бг еоод, порше българия, препоръчанвносител на фолксваген за българия, продажба на леки автомобили порше, продажба на лекотоварни автомобили ауди, продажба на лекотоварни автомобили порше, продажба на лекотоварни автомобили фолксваген, сервиз и продажба на резервни части volkswagen, сервиз и продажба на резервни части за ауди, фирма вносител на ауди за българия, фирма вносител на фолксваген за българия

Информация

Порше БГ ЕООД е дъщерна фирма на холдинга Porsche Salzburg, Австрия създаден от легендарните фамилии Порше и Прийх.

 

Централата на холдинга се намира в Австрия. Разполага с представителства в над 21 държави в Централна и Югоизточна Европа, Китай, Колумбия и Чили, Малайзия, Сингапур и Бруней. В Австрия Porsche е представител на марките от групата на Volkswagen – Seat, Skoda, Volkswagen, Audi, Lamborghini, Bugatti и Bentley.


На българския пазар Холдингът стъпва през 2004 година. Първоначално компаниятя е вносител на леки и лекотоварни автомобили с марка Volkswagen, а през 2005 година поема и правата за внос на автомобили с марка Audi. Дилърската и сервизната мрежа на Порше БГ е добре развита, компанията притежава традиции в продажбите и разполага с необходимия опит за успешната поддръжка и гаранционно обслужване на марките, които предлага – Porsche, Volkswagen, Audi.

 дилър на фолксваген и ауди софия

 
Сервизните комплекси разполагат със специализирано оборудване и персонал с високо квалификация. Порше БГ ЕООД поддържа постоянна складова наличност в буферен склад, намиращ се в Будапеща.


Сроковете за изпъленение на заявки, са следните: поръчка на масов модел се изпълнява за 2 седмици, специфично изпълненне до 3 месеца. Оригиналните резервни части за сервизната мрежа се доставят ежедневно.


Порше БГ ЕООД работи с разработена и внедрена система за усправление на качеството в съотвествие със стандарт ISO 9001:2008 за продажба на нови автомобили, резервни части и сервиз.

 

Компанията работи и с внедрена Интегрирана система за управление на околната среда и здравословните и безопасни условия на труд, съответстваща на изискванията на международните стандарти ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007.

 

Дилъри

Порше БГ ЕООД разполага с дилърска мрежа, обхващаща територията на страната, в градовете: София, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Сливен, Стара Загора, Русе, Варна и Бургас.

 

Порше БГ ЕООД


Бизнес парк София
1766 София, България
Младост 4, сграда 7В, етаж 4

 

тел: +359 2 8071400
факс: +359 2 8071409
office@porschebulgaria.bg

 

За независими услуги
Йово Ангелов

 

тел: +359 2 80 71 481
yovo.angelov@porschebulgaria.bg

 

За нови дилъри
Владимир Христов

 

тел: +359 2 80 71 487
vladimir.hristov@porschebulgaria.bg

 

 

Контакти

ПОРШЕ БГ ЕООД

София, жк. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 7Б, ет.4
028071400
028071409