BGRegistar.com

ПОРШЕ БГ ЕООД

Информация

 

ПОРШЕ БГ ЕООД е дъщерна фирма на холдинга Porsche Salzburg, Австрия. Холдингът е създаден от легендарните фамилии Порше и Прийх.

 

Централата е разположена в Австрия. Компанията разполага с представителства в над 20 държави в Централна и Югоизточна Европа, Китай, Колумбия и Чили. В Австрия Porsche е представител на марките от групата на Volkswagen – Seat, Skoda, Volkswagen, Audi, Lamborghini, Bugatti и Bentley.


На българския пазар Холдингът стъпва преди 10 години. В началото компаниятя е вносител на леки и лекотоварни автомобили с марка Volkswagen, а през 2005 година поема и правата за внос на автомобили с марка Audi. Дилърската и сервизната мрежа на ПОРШЕ БГ е добре развита, компанията притежава традиции в продажбите и разполага с необходимия опит за успешната поддръжка и гаранционно обслужване на марките, които предлага – Porsche, Volkswagen, Audi.

 дилър на фолксваген и ауди софия

 
Сервизните комплекси разполагат със специализирано оборудване и персонал с високо квалификация. ПОРШЕ БГ ЕООД поддържа постоянна складова наличност в буферен склад, намиращ се в Будапеща.


Сроковете за изпъленение на заявки, са следните: поръчка на масов модел се изпълнява за 2 седмици, специфично изпълненне до 3 месеца. Оригиналните резервни части за сервизната мрежа се доставят ежедневно.


ПОРШЕ БГ ЕООД работи с разработена и внедрена система за усправление на качеството в съотвествие със стандарт ISO 9001:2008 за продажба на нови автомобили, резервни части и сервиз.

Компанията работи и с внедрена Интегрирана система за управление на околната среда и здравословните и безопасни условия на труд, съответстваща на изискванията на международните стандарти ISO 14001:2004 и OHSAS 18001:2007.

 

Контакти

ПОРШЕ БГ ЕООД

София, жк. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 7Б, ет.4
028071400
028071409