BGRegistar.com

ПОЛМО - АВТО ЕООД - Автосервиз

Автосервиз

ПОЛМО - АВТО ЕООД

Автосервиз Полмо е собственост на Полмо Авто ЕООД и разполага с тридесет и седем работни поста, от които за автомонтьорски и регулировъчни операции са двадесет и един, за авто тенекеджийски и авто бояджийски услуги са дванадесет, със закрита производствена площ около 4000 квадратни метра.

 

В автосервиз Полмо Авто се извършват различни услуги, като авто монтьорски, авто тенекеджийски авто бояджийски, шлосерски, авто електротехнически, диагностични, ежедневно обслужване, подготовка и представяне на автомобилите пред комисия за годишните технически прегледи, диагностика и ремонт на климатични системи и вграждане на алармени системи.

 

Полмо Авто ЕООД има техническата възможност и обучен персонал за монтиране на автоаларми, електронни позициониращи системи, радиосистеми, климатични системи и друго специализирано автомобилно оборудване.

 

Автосервизът е специализиран в техническо обслужване на леки и лекотоварни автомобили до 3.5 тона, включващо планови и текущи ремонти съобразени с преобладаващите модели на Опел, Форд, Фолксваген, Мерцедес, БМВ, Пежо и Рено. 

 

Автосервиз Полмо има сключени договори с доставчици на авточасти и консумативи, на разположение на производствения персонал са специализирани инструменти за извършване на ремонтните дейности.  

 

Производствените възможности на сервиза са:

 

Автомонтьорски и регулировъчни операции - обслужване на около осемдесет автомобила на ден.

Автотенекеджийски и автобояджийски услуги - около шестдесет автомобила на месец.

Ежедневно обслужване, включващо миене, баланс - гуми, диагностика на двигателя, регулиране управляем мост  - около петдесет автомобила на ден.

 

За автобояджийските услуги се използват материали и технологии на немската фирма GLASURIT, бои на фирма AKZO NOBEL - SIKKENS, румънска боя KLAR. 

 

В ремонтната дейност се влагат авточасти, консумативи и материали от водещи европейски фирми, като: 


Задвижващи ремъци - GATES.

Фрикционни материали и шарнирни съединения - VALEO TRW. 

Сферични шарнирни съединения и полуоси - GLO.

Филтри - FIAM.Изпускателни системи - WALKER.

Елементи от запалителните системи - CHAMPION.

Автомобилни масла и добавки - VALVOLIN.

Елементи от осветителните системи - BOSCH.

Амортисьори - MONROE. 

Гаранции от производителя до 36 месеца.

 

Полмо Авто ЕООД разполага с екип от квалифицирани специалисти със стаж и дългогодишен опит в обслужването на различни марки автомобили. 

 

В административната сграда има магазин за продажба на резервни части, консумативи и автогуми. Фирмата разполага и с един специализиран автомобил за репатриране на катастрофирали автомобили, както и други автомобили за служебни нужди.

Контакти

ПОЛМО - АВТО ЕООД

София, кв. Орландовци, ул. Мара Бунева № 99
029267031
0888900700