BGRegistar.com

Печатница ДАРС - Технологии

dars, висококачествени етикети бургас, дарс, качествено производство на самозалепващи етикети, листов и ролен офсетов печат бургас, листови етикети и кутии бургас, печат на луксозни картонени опаковки бургас, печатница dars, печатница бургас, печатница дарс, подаръчни картонени кутии бургас, полиграфска къща дарс, полиграфска къщаа dars, полиграфски решения бургас, предпочитана печатница бургас, препоръчан производител на самозалепващи етикети, препоръчана печатница бургас, препоръчана печатница за производство на етикети, производител на етикети бургас, производство на висококачествени етикети бургас, производство на картонени торби бургас, производство на листови етикети бургас, производство на луксозни картонени опаковки бургас, производство на многолистови етикети бургас, производство на многослойни етикети бургас, производство на опаковки от картон бургас, производство на различни видове етикети бургас, производство на самозалепващи етикети бургас, разнообразие от етикети бургас, решения в областта на полиграфията бургас

Технологии

Вследствие на натрупания опит и иновативни технологии в своята работа, Полографска къша ДАРС успя да се превърне в лидер на пазара, налагащ стандарти за качество и иновативност в областта на полиграфията.


Предлага разнообразна гама услуги, които напълно да задоволяват предпочитанията и изискванията на клиентите, с високо качество, на достъпни цени:


ДОВЪРШИТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ:

  

 

 

Релефен печат - Подходящ за акцентиране върху лого, специално изображение или друга фигура. Придава по-привлекателен вид на изделието. 

 

Лакиране - Цялостно или парцелно лакиране с мат или гланц UV лак е процес, който се използва, за да защити повърхността на продукта от неблагоприятни влияния, да придаде блясък и обем, да подчертае цялостния дизайн или част от визията му (логото си, определена фигура или надпис).

 

 

 

Silk Foil (копринено фолио) - Иновативна технология, с която се получават елементи с релеф и уникален блясък.

 

 

 


Топъл печат с метализирани фолиа - Технология, чрез която се добавя ефект и луксозен вид към изделието, независимо дали е от картон, хартия или полимерен материал.

 

 

 


Полагане на златна пудра - Уникална за България технология, която при сравнително ниска цена, дава изумителен ефект на седеф. 

 

 

 


Ситопечат - Една от най-старите технолоии, която се използва в случай, че желаете по-наситен и плътен печат на определен цвят, фин надпис или елемент върху печатаемия материал (включително прозрачен).  

 

 

 


Ламинация - Метод за покриване на продукта с тънък синтетичен филм, който осигурява защита и добавя декоративни ефекти.

 

 

 


Интегриране на самозалепващи материали с различни структури - Дизайнът на етикета е комбинация от различни текстури и материали като перлен блясък, матова благородна текстура на натурална хартия и орнаменти на прозрачен материал или плътен етикет с метален ефект.

 

 

 

Щанцоване - Процес, при който етикетът придобива реални очертания и форма.

 

 

 

 

 

Персонализация

 

 

 

 

 

Екипът от компетентни и квалифицирани специалисти с удоволствие ще Ви съдейства при избора на подходящо технологично решение.


Отдел Качествен контрол следи за коректното изпълнение на поръчките по време на всяка от технологичните операции.

 
Контакти

Печатница ДАРС

Бургас, бул. Стефан Стамболов, Шоурум Мерцедес - Бенц
056841632, 056841864
0889512928