BGRegistar.com

Полиграфска къща ДАРС - Технологии

Технологии

Вследствие на натрупания опит и иновативни технологии в своята работа, Полографска къша ДАРС успя да се превърне в лидер на пазара, налагащ стандарти за качество и иновативност в областта на полиграфията.


Предлага разнообразна гама услуги, които напълно да задоволяват предпочитанията и изискванията на клиентите, с високо качество, на достъпни цени:


Полографска къша ДАРС БургасДОВЪРШИТЕЛНИ ОПЕРАЦИИ - включват комбинация между ситопечат, топъл фолиен печат, преге, цялостно лакиране (с праймер лак, маслен или UV лак), парцелно лакиране, тактилен UV лак, златна пудра, ламиниране.

 

Ситопечат - се използва в случай, че желаете по-наситен и плътен печат на определен цвят, фин надпис или елемент върху печатаемия материал (включително прозрачен).


Топъл фолиен печат - Технология, чрез която се добавя ефект към изделието, независимо дали е от картон, хартия или полимерен материал.


Релефен печат (преге) - Подходящ за акцентиране върху лого, специално изображение или друга фигура. Предава изтънчен и луксозен вид на изделието.


Цялостно или парцелно лакиране с мат или гланц UV лак е процес, който се използва, за да защити повърхността на продукта от неблагоприятни влияния, да подчертае цялостния дизайн или част от визията му (логото си, определена фигура или надпис).


Цялостно лакиране с праймер лак или маслен лак на листови изделия.


Златна пудра върху листови етикети и кутии - подчертава визията на надписи и елементи, за да направи впечатление от далеч. С по-добро като качество от бронз мастилото и по-евтино от фолиен печат.


Ламиниране - Процес на обработка на изделието, чрез който ще придобие повече издръжливост и естетически издържан вид.


Браилов печат


Сухо преге

 

Екипът от компетентни и квалифицирани специалисти с удоволствие ще Ви съдейства при избора на подходящо технологично решение.


Отдел Качествен контрол следи за коректното изпълнение на поръчките по време на всяка от технологичните операции.

 

Полографска къша ДАРС БургасЛИСТОВ И РОЛЕН ОФСЕТОВ ПЕЧАТ - гарантират перфектен отпечатък на растерово изображение върху хартия на листи или върху самозалепващи хартии и материали на роли.
Поради високото качество, което се постига, тази технология е предпочитана при печат на промоционални материали (дипляни, брошури), кутии, етикети за мокро лепене, самозалепващи етикети за продукти от различни индустрии (двуслойни, двулицеви, многолистови ) и др.

 

Разнообразието от материали, включително прозрачни за самозалепващи етикети са често използвани за създаване на ефекта „аквариум” върху бутилки съдържащи безцветни напитки.

 

Печатаният материал и дизайнът не са всичко. За да повишите доверието в марката си, защитете продукта си чрез поставяне на фолиен знак с холограмен ефект.

 

ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ - Сравнително нова технология в историята на печата. Поради факта, че е икономически изгоден при отпечатване на малки или средни тиражи, бързо завладява света. Много компании го използват като част от маркетинговата си стратегия.

 

Предимствата на дигиталния печат:

 

Възможност за персонализация (кодове, номерация или отпечатване на единични количества различни етикети)
Висока скорост на печат
Няма предпечатни етапи и процесът по създаването на крайния продукт е ускорен
Високо качество
Автоматична калибрация на цветовете
Постига 97% от цветовете по Pantone скалата
7 цвята
Постоянство и прецизност в цветовете по време на печат
Използването на UV мастила дава възможност за печат върху различни материали, за да създаде продукт, който отговаря на нуждите Ви
Гъвкавост - възможност за печат върху материали с дебелина от 12 до 450 микрона. Постига висока плътност на бялото само с едно минаване.
Печат на многослойни етикетиПозволете на дигиталния печат да се превърне във Вашия маркетингов и рекламен инструмент!

Контакти

ЕТ ДАРС-91 - ДИМИТЪР СЪБКОВ

Бургас, бул. Стефан Стамболов, Шоурум Мерцедес - Бенц
056843380, 056841632, 056841864
0889512928
056843380