BGRegistar.com

ПОЛИБОР МЕБЕЛ ЛУКС ООД

Информация

ПОЛИБОР МЕБЕЛ ЛУКС ООД

ПолиБор Мебели Лукс ООД е фирма със седалище град Троян.

 

Фирма с дълбоки корени, водещи към средата на 19 век, когато в град Троян отваря малка работилница на Христо Боран, оставил следа и прославил Троян със своите мебели. Семейната традиция и бизнес продължават, синовете - Христо Борански и Иван Борански.

 

Именно Иван продължава семейния бизнес, разпознат в днешни дни под името ПолиБор.

 

Силата на идеите и иновациите, амбицията да се устои на времето и нравите, намират продължение днес в лицето на Генади Тодоров. Всички тези години са изпълнени със страст за работа, усилен труд и висока професионална етика.

 

Полибор Мебели Лукс ООД е създадена през 1994 година с предмет на дейност тапицирана и корпусна мебел, спални, маси и столове.

 

Занимава се с производство на висококачествени мебели, индивидуални решения и цялостно обзавеждане за Вашия дом, офис, хотел, бар, клуб, ресторант.

 

Полибор Мебели Лукс ООД е утвърдена и заема водещо място на българския пазар с производството на мебели за всеки вкус и нужди - тапицирана и корпусна мебел, кухни, спални, маси и столове.

 

Производствената база и изложбена зала се намират в село Орешак, ул. Данчо Василешки № 27, а магазина e в град Плевен, бул. Русе 21.

 

Мебелите на ПолиБор съчетават елегантност и модерно усещане за неподправен стил.

 

Интересът към бутиковите мебели е много голям, причините са - професионални разработки според индивидуалните изисквания на клиента, прецизно изпълнение, изобилие от цветове и материи, висококачествена естествена дървесина, екологично чисти масла на растителна и минерална основа.

 

Продуктите на фирмата се продават успешно не само в България, но и в Германия, Франция, Гърция, Kипър, Русия и други.

 

ПолиБор Мебели Лукс ООД е отличена с международна награда за най - добро търговско име в мебелния бранш.

 

Контакти

ПОЛИБОР МЕБЕЛ ЛУКС ООД

Троян, ул. Македония 49
064826218
0898584496, 0888401324, 0887939298