BGRegistar.com

ПОЛАРИС ПРОДУКТ ООД - Услуги

Услуги

Услуги


ПОЛАРИС ПРОДУКТ е утвърден лидер в своя бранш. Предоставя на своите клиенти бързо и качествено обслужване, предлагайки набор от услуги:


Консултация и инженеринг


Екип от компетентни специалисти на фирмата предоставят консултация и помощ за намиране на най-точното решение за вашия обект. Предложения за алтернативи и решения на възникнал проблем, консултация и препоръки за качествено изпълнение.


Безплатно товарене


Осигурено безплатно натоварване, изпълнявайки поръчките на всички клиенти. Складовете за строителни материали са изработени по съвременни логистични изисквания, осигуряващи пълен достъп за едро и мало-габаритни транспортни средства.


Транспорт и доставка


В зависимост от вида и стойността на направената поръчка, фирмата предоставя възможност за безплатна или платена доставка. Разполага със собствени лекотоварни и тежкотоварно автомобили и камиони. Извършва транспортирането на вашата поръчка до дома или обекта в уговорено време. Транспортните услуги покриват всяка една точка в съответния град и близките населени места.


Тониране на бои и мазилки


Предлага тониране на бои с избор на цветове по каталог, постигайки уникални цветове и нюанси, отговарящи на точните изисквания на клиента. Магазините за строителни материали на компанията разполагат с тониращ център за интериорни и екстериорни бои, латекси и фасагени на фирма Vitex.


Разплащане с банкови карти


В складовете за строителни материали всеки клиент може да заплати направената покупка с кредитна или дебитна банкова карта.


Паркинг


За клиентите на строителните супермаркети е осигурен безплатен паркинг. Строителните борси на фирмата позволяват на клиентите, транспорт на закупените продукти, използвайки едрогабаритни превозни средства и тирове.


Поръчка със заявка


При търене на определен продукт, който клиент е харесал в продуктов каталог на партньорка фирма и не е наличен в строителните магазини на компанията, може да бъде поръчан със заявка. Служителите предоставят информация за стоките, предлагани по поръчка и разнообразния продуктов асортимент предлаган по каталог.

 

Контакти

ПОЛАРИС ПРОДУКТ

Варна, ул. Битоля 36
052681702