BGRegistar.com

Подем ЕООД - Продукти и услуги

висококачествена перфорация на ламарина, висококачествена щампована ламарина полски тръмбеш, гтп на мпс полски тръмбеш, ежедневен транспорт община полски тръмбеш, извършване на гтп полски тръмбеш, междуселищен транспорт община полски тръмбеш, механична и пресова обработка на метали, обществен превоз на пътници община полски тръмбеш, обществен транспорт община полски тръмбеш, перфорация на ламарина с различен диаметър, перфорация на ламарина село павел, подем, подем еоод, прегледи на автобуси полски тръмбеш, прегледи на автомобили полски тръмбеш, прегледи на коли полски тръмбеш, препоръчан пункт за гтп община полски тръмбеш, препоръчана фирма за перфорация на ламарина, препоръчана фирма за производство на сита, производство на сита село павел, пункт за гтп на автобуси полски тръмбеш, пункт за гтп на автомобили полски тръмбеш, пункт за гтп на коли полски тръмбеш, пункт за гтп полски тръмбеш, разнообразие от щампована ламарина полски тръмбеш, специализирана фирма за перфорация на ламарина, специализирана фирма за производство на сита, фирма за перфорация на ламарина полски тръмбеш, фирма за производство на сита полски тръмбеш, цех за сита с различен диаметър на отворите

Продукти и услуги

Подем ЕООД предлага на своите клиенти висококачествени решения, посредством разнообразие от продукти и услуги. Извършва:

 

 

  • ПЕРФОРАЦИЯ НА ЛАМАРИНА

 

Фирма Подем ЕООД е специализирана в производството на сита (перфорация на ламарина). Базата е в село Павел.

 

Предоставя перфорирани ламарини, които са метални листове с равномерно разположени отвори, обикновено получени чрез щанцоване. Материалите, които използва за производството, включват въглеродна стомана, алуминий, неръждаема стомана, поцинкована стомана, бронз, месинг и рядко дърво или пластмаса. Стандартните размери на листовете са:

  - 1000х2000 мм

  - 1250х2500 мм

  - 1500х3000 мм

 

Перфорация на ламарина полски тръмбеш

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ЕЖЕДНЕВЕН ОБЩЕСТВЕН ТРАНСПОРТ

 

Фирма Подем ЕООД осигурява обществения транспорт в Община Полски Тръмбеш, който включва и транспорт на хората от близките села до града и обратно.

 

 

  • ПУНКТ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ГТП НА МПС, АВТОМОБИЛИ НАД 3,5 ТОНА И АВТОБУСИ

 

Пунктът се намира в гр. Полски Тръмбеш и е единствен в общината, предлагащ прегледи на автомобили над 3,5 тона и автобуси.

 

 

 

Предлаганите от фирма подукти и услуги отговарят на европейските и международни стандарти за качество и сигурност.

 

Контакти

Подем ЕООД

Полски Тръмбеш, ул. Тунджа 10
061415013
0884069329, 0887276110